Boplatsvägen 13, Vån 2/ 3tr.

Boplatsvägen 13, Vån 2/ 3tr.

Slutpris

2 150 000 kr


Sundbyberg— Stockholm

Boplatsvägen 13, Vån 2/ 3tr.


Slutpris
2 150 000 kr

Sundbyberg— Stockholm

Ljus välplanerad 1:a i toppskick med stor balkong mot grönskande innergård! Garage i huset!

--Accepterat pris--
Kontakta mäklaren vid intresse och för visning!

Ljus välplanerad 1:a i högt och fritt läge med stor balkong mot innergård med utsikt mot grönska! Balkong med eftermiddags/kvällssol. Garage nås smidigt via stor hiss i huset. En av de bästa föreningarna i området med kort kötid till garage.

Här bor ni i ett högt läge i huset mot lugn innergård på välplanerade kvadratmetrar med stort badrum och rymlig sovalkov. Stora fönsterpartier som ger rikligt med ljus till lägenheten hela dagen och med många bekvämligheter så som kombinerad tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin för optimal komfort. Öppen och social yta som ger en inbjudande känsla. Här finns gott om plats för matsalsdel, soffhörna och bredare dubbelsäng. Vill ni ombona sovrumsdelen ännu mer finns möjligheten att göra detta till ett eget rum och därmed förvandla bostaden till en mini-tvåa. Stora fönsterpartier i fil och med helglasad balkongdörr med utgång till lägenhetens lyx, balkongen med utsikt över grönska och innergård.

Endast ett stenkast från lägenheten finner ni ICA- matbutik. Föreningen har erbjudande vid hyra av flera garageplatser. Hyra två stycken garageplatser gers andra platsen till halva hyran.

Äkta förening som äger marken
101 Bostadsrätter
77 Garageplatser (fr 850 kr/månad)
Gemensamma utrymmen:
Cykelrum, rullstols-/barnvagnsrum, gemensamhetslokal, pingisrum och odlingslådor på innergården

I Sundbybergsområdet Järvastaden bor ni ett stenkast från stadens puls och med underbara naturområden runt hörnet. Här finns stort utbud av matbutiker, restauranger, caféer, gym och både Willys samt Stora Coop på nära avstånd. Vill ni vara 1 med naturen finns Igelbäckens naturreservat nära och även för er vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. Nära promenadavstånd till Pendeltågsstation Ulriksdal för vidare avfärd in till Stockholms city på ca 10 min och till Odenplan ca 7 min, buss som tar er till Stockholms Universitet på 17 min och Mall of Scandinavia finns på bekvämt avstånd.

Ett boende ni inte får missa!
Varmt välkomna på visning!


Boarea
34 kvm
Avgift
2 583 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
Vån 2/ 3tr (Hiss finns)
Såld
2023-01-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Boplatsvägen såldes av oss 2023-01-18. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Boplatsvägen.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.