Duvkullavägen 12 / Duvbo / Sundbyberg

Unik vindsvåning om 128 m² i Duvbo, Sundbyberg

Slutpris
6 795 000 kr
Boarea
128 kvm
Avgift
5 223 kr/mån
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Duvkullavägen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Duvkullavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Duvbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I denna vackra fastighet anno 1911 ligger en unik vindsvåning med riktig villakänsla! Boendet är den perfekta kombinationen av lägenhets och villaliv, då man har egen p-plats på tomten samt en stor fin trädgård att nyttja. Hela lägenheten präglas av en unik charm med synliga takbjälkar och tak i nock, vardagsrum med gjutjärnskamin fransk balkong, och master bedroom med egen wc och stor walk in closet. De 128 kvadratmetrarna boarea erbjuder tre bra sovrum och generösa sällskapsytor, då det är öppen planlösning mellan det renoverade köket och vardagsrummet. I addition finns ett praktiskt loft (26 kvm) som kan nyttjas som extra sovrum eller tonårsdel exempelvis. Den totala golvytan i lägenheten är 178 kvm. Badrummet är renoverat i hög standard och utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare.

I Duvbo bor du mitt i villaidyllen samtidigt som det mesta inom service och kommunikationer finns i närområdet. I det direkta närområdet finns fina rekreationsmöjligheter runt Lötsjön med promenadstråk, idrottsplats, ishall och simhall exempelvis. På 10-15 minuters promenad når du Sundbyberg Centrum med restauranger och butiker och kommunikationerna är goda med både buss, t-bana och pendeltåg som alternativ. Här är det lätt att trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Duvbo

Här i Duvbo bor du mitt i villaidyllen oavsett om du väljer att bo i bostadsrätt eller villa tack vare husens storlek och design. Här har du dessutom närhet till naturen med flertalet sjöar och skogsområden samtidigt som det är lätt att ta sig till övriga Storstockholm tack vare kommunikationsmöjlighterna.

Kommunikationer

Här ifrån Duvbo går både bussar och tunnelbanans blå linje. Tar du dig istället ca 15 minuters promenad till Sundbybergs centrum går här fler busslinjer, tvärbanan mellan Sickla och Solna samt pendeltåg mellan Bålsta och Nynäshamn. Tar du pendeltåget en station till Stockholm Odenplan går här övriga pendeltågslinjer mot bland annat Arlanda och Uppsala och samtliga tunnelbanelinjer. Behöver du färdas med flyg gör du även det enkelt från Duvbo då Bromma flygplats endast ligger ca 10 minuter med bil bort.

Natur och fritid

I Duvbo bor du med naturen som granne. Här finns flertalet ängar och parker som till exempel Marabouparken och populära Lötsjön med trevliga promenadstråk och lekpark för de yngre. I området finns förutom motionsspår längs med Råstasjön både simhall, tennisbanor, utegym samt flertalet vanliga gym, så möjligheten till en aktiv vardag är mycket god.

Barnomsorg och skolor

Exemepel på förskolor och grundskolor i Duvbo är Förskolan Ekbacken och grundskolan Duvboskolan (F-6), men självfallet finns det flertalet fler i närområdet. För mer information om dessa, vänligen besök Sundbybergs stad på https://www.sundbyberg.se/forskola-utbildning.html eller Solna kommun på https://www.solna.se/forskola-skola/.

Affärer och restauranger

I och med närheten till Sundbybergs centrum finns här ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger. Här finns till exempel flertalet hotell, barer och restauranger som bland annat erbjuder italienskt, asiatiskt och svensk husmanskost. Vill du istället storhandla ligger ICA Maxi Solna endast några minuter bort med bil. Om du mot förmodan inte hittar det du söker ligger Stockholm City endast två pendeltågsstationer bort från Sundbybergs centrum.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.