Eliegatan 10 / Centrala Sundbyberg / Sundbyberg

Centralt med lugnt läge, uteplats mot gård.

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
4 495 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
NB (Hiss finns)
Såld
2018-06-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eliegatan såldes av oss 2018-06-14. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Eliegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Sundbyberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiv adress finner ni denna fina lägenhet om 55 kvm med stor uteplats mot lummig gård. Bostaden bjuder på öppen planlösning som skapar stor social samvaro och gemensamhetsytor. Genomgående moderna materialval gör bostaden väldigt trivsam och tidlös. Rymligt kök med bra förvaring i både skåp och lådor bakom vita fronter samt plats för matgrupp om 4-6 personer, stort vardagsrum med flexibel möblering och ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng. Praktisk klädkammare finns. Vidare ett helkaklat badrum med regndusch och en stor hall. Centralt läge med 100 m till T-bana, buss, affär och restauranger. På endast 5 min nås de mycket populära natur och strövområdena runt vackra Lötsjön samt närhet till Marabouparken.

Här finner ni ett hem för er med högt ställda krav! - Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.