Humblegatan 31 A

Humblegatan 31 A

Slutpris

4 330 000 kr


Sundbyberg

Humblegatan 31 A


Slutpris
4 330 000 kr

Sundbyberg

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a högt upp i huset med två balkonger.

Bostaden vars hemtrevnadskänsla är genomgående bjuder på generösa sociala ytor i både kök och vardagsrum. Med två balkonger, den ena i söderläge och den andra i västerläge, kan du följa solen från dag till kväll. Den stora balkongen är dessutom inglasad och nyttjas året om.

Här bor du i ett utmärkt läge med rik variation av populära restauranger, caféer, parker och shopping runtomkring dig. Kommunikationerna i området är svårslagna med tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar runt knuten. För de längre resorna finns Bromma flygplats på behändigt avstånd och flygbuss mot Arlanda går från Sundbybergs torg.

I bostadsrättsföreningen finns övernattningslägenhet med bastu, fullutrustad gemensam tvättstuga och en välskött gård som är en naturlig samlingsplats för grannarna. Föreningen är välskött såväl praktiskt som ekonomiskt.

Välkommen till Humblegatan 31 A


Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 324 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-08-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.