Prästgårdsgatan 2

Prästgårdsgatan 2


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Prästgårdsgatan 2Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Välplanerad tvåa på våning 9 i toppenläge!

- Ledig parkeringsplats finns!
- Föreningen äger marken
- Fantastisk utsikt
- Närhet till kommunikationer via tunnelbana, tvärbana, buss och pendeltåg

Varmt välkomna till Prästgårdsgatan 2! Här erbjuds en lägenhet med milsvid utsikt från nionde våningsplanet med balkong och fönster i sydvästäge i centrala Sundbyberg. Läget är oslagbart med goda möjligheter för kommunikationer, matbutiker, gym och allt övrigt man kan tänkas behöva. Lägenheten har öppen planlösning med goda förvaringsmöjligheter i kök samt smakfulla materialval. Vidare har man ett socialt vardagsrum med plats för soffa, tv-bänk och övrigt sittmöblemang. Sovrummet nås via vardagsrummet och har plats för dubbelsäng samt garderober längs vägg för gott om förvaring. Sist finner man det rymliga och helkaklade badrummet med kombimaskin och skåp för förvaring. Till lägenheten finns även ett separat förråd, tvättstuga för medlemmar att använda och parkeringsplats att hyra.

Läget är centralt i Sundbyberg och ger dig närhet till ett brett utbud av kommunikationer. Tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg tar dig på endast 10 minuter till city. Här behöver du inte längre välja mellan stadsliv eller natur, eftersom du har allt inom räckhåll. I närheten finns också caféer och restauranger som Café Volta, Crepa, Babas Burger, Mezefabriken och La Vie. Dessutom finns diverse butiker, service och gym för att göra den moderna vardagen bekväm och lättillgänglig.

En bostad som måste upplevas på plats!


Boarea
47 kvm
Avgift
3 234 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
9 av 11 (Hiss finns)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Prästgårdsgatan såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Prästgårdsgatan.

Boka värdering
Linn Johansson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad