Tulegatan 6c, 3 tr

Tulegatan 6c, 3 tr

Slutpris

3 100 000 kr


Sundbyberg— Stockholm

Tulegatan 6c, 3 tr


Slutpris
3 100 000 kr

Sundbyberg— Stockholm

Underbar 2:a - Balkong i sydvästläge - Högt upp!

Privatvisas på begäran innan ordinarie visningar. Omsorgsfullt renoverad och genomgående 2:a med tidstypiska attribut såsom höga golvsocklar, gedigen takhöjd (ca 2,85 m), pardörrar, djupa fönsternischer och bröstpaneler. Lägenheten är belägen högst upp och får in rikligt med ljus från två väderstreck. Delvis öppen och socialt främjande planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Vardagsrummet är lättmöblerat och har plats för såväl stort matbord som soffgrupp och mediamöblemang. Härifrån når ni ut den soldränkta balkongen i ett högt och sydvästligt läge.

Kök och badrum renoverades i samband med stambytet 2015. Köket har fullgod maskinell utrustning och gott om plats för förvaring och arbetsyta. Stilfullt sovrum som vetter mot en lugn innergård. Här finns platsbyggd förvaring och ett fint fönsterparti. Invid badrummet som är renoverat i en tidlös stil har ni en klädkammare som sväljer en del förvaring. Ytterligare förvaring via garderober i hallen. Dessutom hör ett stort källarförråd om ca 9 kvm till lägenheten.

Välskött Brf med stabil ekonomi och med de stora renoveringarna bakom sig. Sansad skuldsättning (ca 8 tkr/ kvm), fina hyresintäkter på ca 1,4 miljoner/ år och likvida medel om ca. 2 miljoner (ÅR 2021).

Läget är optimalt i gränslandet mellan Sundbyberg och Råsunda. Här finns allt man kan önska sig i form av omtyckta restauranger, gym, caféer, service och kommunikationer. Kommunikationerna är fulländade med såväl t-bana och pendeltåg som buss och tvärbana inom kort gångavstånd. En promenad bort tar er till harmoniska grönområden och promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön. Även mindre parker som Tornparken och Marabouparken finns i närheten. För de aktiva finns simhall, sporthall, gym samt Ursviks motionsområde inom bekvämt avstånd.

Huset är byggt 1936 men lägenheten andas sekelskifte - ni bör uppleva detta på plats, välkomna!


Boarea
48 kvm
Avgift
2 759 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2023-03-29

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Tulegatan såldes av oss 2023-03-29. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Tulegatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.