Vackra Vägen 10 B

Vackra Vägen 10 B

Slutpris

5 860 000 kr


Sundbyberg

Vackra Vägen 10 B


Slutpris
5 860 000 kr

Sundbyberg

Välskött örnnäste med inglasad balkong i gavel och sydvästläge för dig som är 55+ !

Varmt välkommen till denna väl tilltagna bostad högt upp i huset i populära seniorförenigen Brf Vackra vägen 1.

Här bor du i ett lugnt och naturnära läge och med närhet till all tänkbar service, ett rikt restaurangutbud och goda kommunikationer.

Bostaden har tack vare sitt höga insynsskyddade läge vyer i höjd med trädtopparna, ut över trevliga Lötsjöområdet och med sol från morgon till kväll.

Lägenheten är välplanerad med ett generöst vardagsrum med gott om ljusinsläpp som bostadens mittpunkt. Köket med sina stora vinkelfönster har både plats för matgrupp och vitrinskåp, inredningen är modern och vitvarorna är inbyggda.

Här finns även tre avskilda rum placerade i varsina ändar av bostaden, gott om plats för både sovrum, gästrum och tillexempel kontor. Bostaden har även ett stort praktiskt badrum med separat tvätt- och torkmaskin, praktisk arbetsbänk med överskåp samt duschhörna. Som ett komplement finns även gäst WC.

I Brf Vackra vägen bor du i en välskött och välanpassad förening som erbjuder goda möjligheter till gemenskap. Här finns en populär boulebana, en föreningslokal för sammanträde och bridgespel som också går att hyra som övernattningslägenhet.

Välkommen hem till Vackra vägen 10B!


Boarea
102 kvm
Avgift
5 651 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
7 av 9 (Hiss finns)
Såld
2021-02-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.