Bäckvägen 35

Bäckvägen 35

Slutpris

6 600 000 kr


Skarpäng— Täby

Bäckvägen 35


Slutpris
6 600 000 kr

Skarpäng— Täby

Välplanerat boende invid Mörtsjön i populära Skarpäng!

Välkommen till detta välplanerade kedjehus i barnvänliga och populära Skarpäng! Huset erbjuder 126 kvm fördelat i två plan med allrum, badrum samt tre sovrum som med lätthet går att göra om till fyra sovrum om så önskas på övre plan. Entréplanet bjuder in till det ljusa köket med utrymme för en matplats och utgång till den trevliga uteplatsen på framsidan i ett utmärkt sydvästläge. Rymlig vardagsrum med utgång till trädgården på baksidan, gästrum, helkaklat duschrum samt tvättstuga.
Plan och fin trädgårdstomt med utrymme för mycket spring och lek, planteringar i både rabatt samt växthus samt en bred uppfart med utrymme för två bilar och ett garage med plats för ytterligare en bil.

Här bor du på lugn återvändsgränd, ett stenkast bort från Mörtsjön med motionsspår med elljusspår, trevliga skogsområden samt grillplatser. Närhet till bra förskolor med både Termitens förskola och Mörtsjöns förskola runt knuten samt Rösjöskolan inom några minuters promenad bort. Goda kommunikationer med buss som tar dig till både Täby centrum samt Mörby centrum för att där åka vidare in till stan med tunnelbanans röda linje.


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
51 578 kr/år
Tomtarea
490 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-09-08

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna kedjehus på Bäckvägen såldes av oss 2020-09-08. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Bäckvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.