Björnkärrsvägen 8 / Skarpäng / Täby

Trevlig familjevilla i populära Skarpäng

Slutpris
7 275 000 kr
Boarea/biarea
169/36 kvm
Driftkostnad
39 110 kr/år
Tomtarea
863 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-09-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Björnkärrsvägen såldes av oss 2019-09-28. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Björnkärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I barnvänliga Skarpäng finner du denna trevliga familjevilla om totalyta om 205 kvm. Fristående garage på 36 kvm som gjorts om till en företagsdel/uthyrningsdel. Densamma är utrustad med kokvrå, wc och dusch och har byggs om till generationsboende, tonårsboende eller till uthyrning.

Huset disponerar i entréplan ett öppet och ljust kök med öppen planlösning till vardagsrummet samt master bedroom i anslutning till badrum med tvättdel. På övre plan ligger mycket praktiskt fyra av husets fem sovrum, ett allrum samt badrum. Trevlig och lätt kuperad tomt med mycket grönska samt två uteplatser. En stor stenlagd uteplats med segel-tak för de stora sammankomsterna samt en uteplats med ett trädäck - Här kan man njuta av solen på både förmiddag och kväll! 

Parkeringsplats med plats för tre bilar. Friggebod med värme och belysning samt vindsförråd med belysning i bägge husen.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skarpäng

I populära Skarpäng bor du med närhet till fantastiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vintertid. Skarpäng är ett tryggt och lugnt område med närhet till natur och en aktivt fritid.

Närhet till både matbutiker och shopping

I närområdet ligger Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik med postombud, pizzeria, sushi, salong samt frisör som bidrar till ytterligare trivsel. Täby Centrum ligger några minuters bilfärd bort, med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, systembolag, biograf samt flertalet butiker. Här ifrån har du även ypperliga kommunikationer med både buss och Roslagsbanan in till Stockholm city.

Sport och fritid runt hörnet

Här finns stora grönområden med tennisbanor, motionsspår för den idrottsintresserade och flera badplatser.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss till både Danderyds sjukhus för vidare anslutning till tunnelbana samt Täby Centrum och dess utbud.

Familjeliv

I närområdet finns mycket bra förskolor och skolor såsom Rösjöskolan, Skarpängsskolan, Täby Friskola samt Inspira Förskolan Termiten.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.