Björnkärrsvägen 136

Björnkärrsvägen 136

Slutpris

11 100 000 kr


Skarpäng— Täby

Björnkärrsvägen 136


Slutpris
11 100 000 kr

Skarpäng— Täby

Totalrenoverat hus med New England stil!

+ Totalrenoverat & utbyggt 2010
+ Vattenburen golvvärme i 3 plan
+ Öppen & social planlösning
+ Garage, braskamin & pool

Välkommen till detta fantastiska hus i Skarpäng med en totalyta om 231 kvm och med en förtrollande New England-känsla!

Här finner du en totalrenoverad och smakfullt utbyggd pärla, som verkligen är något utöver det vanliga. Detta hem erbjuder dig och din familj en oslagbar kombination av charm, komfort och funktionalitet.

Övervåningen erbjuder en mer privat del av huset med tre rymliga sovrum med gott om plats för hela familjen. Allrum med stora fönsterpartier som bidrar med ett härligt ljusinsläpp och fungerar som en mysig samlingsplats för umgänge och avkoppling, samt ett elegant badrum med utrymme för både dusch samt badkar om så önskas.

På mellanplanet möts du av en generös och inbjudande öppen planlösning där kök och vardagsrum förenas i perfekt harmoni. Den stora köksytan bjuder in till gastronomiska äventyr, med moderna och stilfulla detaljer som ger en inspirerande känsla. Här finns gott om utrymme för att bjuda in nära och kära till trevliga middagar och möjlighet för hela familjen att närvara vid matlagningen, tack vare den stora köksön som fungerar både som arbetsyta men även utmärkt som matbord. Dessutom erbjuder mellanplanet även två ytterligare sovrum samt ett praktiskt duschrum i anslutning till hallen, vilket gör det lätt att leva en bekväm vardag.

I källaren finner du en rymlig tvättstuga där man valt att installera två tvättmaskiner, torktumlare och tvättho. Dessutom finns ett extra utrymme som lämpar sig perfekt som kontor där du kan arbeta ostört eller använda som en kreativ hörna för dina projekt. Källaren erbjuder också gott om förvaringsutrymmen i form utav ett rymligt förråd och pannrum.

Detta hus genomsyras av noggrant utvalda detaljer och stilrena designval som ger en känsla av lyx och elegans. Den New England-inspirerade arkitekturen och de ljusa färgvalen skapar en harmonisk atmosfär där du genast känner dig välkommen och där huset genomsyras av mycket fina ljusinsläpp.

Utomhus möts du av en trevlig trädgård som bjuder in till avkoppling och trevliga stunder utomhus.
Här finns utrymme för mycket spring och lek samt möjlighet att ta sig ett dopp i poolen under de varma sommardagarna. På sommarkvällarna kan du njuta av grillmiddagar i kvällssolen på den rymliga altanen eller under den trevliga pergolan i ett privat och ogenerat läge.

Här finns mycket goda parkeringsmöjligheter med en stor uppfart med utrymme för två bilar samt garage med förrådsdel.

Läget är perfekt med närhet till omtyckta förskolor och skolor, lekplatser, badplats samt goda kommunikationer med buss till både Täby Centrum samt Mörby centrum.
Med en närhet till naturen och grönområden finns det gott om möjligheter för friluftsliv och härliga promenader.

Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att äga ett totalrenoverat och stilfullt hus i Skarpäng med en drömlik New England-känsla.
Här kan du och din familj njuta av en bekväm och trivsam tillvaro i ett hem utöver det vanliga!


Boarea/biarea
188/43 kvm
Driftkostnad
66 444 kr/år
Tomtarea
800 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-09-14

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Björnkärrsvägen såldes av oss 2023-09-14. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Björnkärrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.