Drakskeppsvägen 19 / Viggbyholm - Sjösidan / Täby

Drömläge på Drakskeppsvägen!

Slutpris
22 750 000 kr
Boarea/biarea
166/36 kvm
Driftkostnad
33 128 kr/år
Tomtarea
1 296 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Drakskeppsvägen såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Drakskeppsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viggbyholm - Sjösidan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiskt belägna 1-plans villa med solig tomt i söderläge och hänförande sjöutsikt över Stora Värtan. Adressen är en av få i Täby med direkt access till vattnet och egen brygga. Huset är genomgående renoverat de senaste åren och håller en mycket hög standard. Planlösningen erbjuder tre bra sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och oslagbar sjöutsikt samt två moderna badrum. Matsalsdelen med öppen spis och burspråk medger plats för många sittande gäster, för att inte tala om uteplatsen där man gärna tillbringar hela sommaren så länge vädret tillåter. Fiber är installerat och i flera av rummen sitter inbyggda, dolda högtalare i taket och nätverkskabel är dragen i väggarna. I princip hela södra fasaden består av stora golv till tak fönster som erbjuder både sjöutsikt och ett fantastiskt ljusinsläpp. Från alla fönster på södersidan tittar ni rakt ut över Stora Värtan och kan följa naturens skiftningar genom årstiderna helt utan störande moment.

Tomten innehåller generösa ytor och på den stenlagda uppfarten finns plats för flera bilar. Det finns dessutom ett carporttak och ett rymligt garage med egen ingång till bostaden. Den nedre delen av tomten är kommunens mark och där finns ett trevligt lusthus med öppen vägg där ni kan njuta av vattnet hela dagen, plus att det finns en egen brygga där ni kan ha båten. Från bryggan till Djurgårdskanalen är det ca 7,5 sjömil.

Bra bussförbindelser finns inom gångavstånd, precis som flera förskolor och skolor. Se taby.se för mer information ang. dessa. Området bjuder också på ett rikt utbud av fritidsaktiviteter, såsom ridhus, ishall, rackethall, fotbollsplan och naturstråk. Kort sagt - Här är det lätt att trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.