Forsvägen 70

Forsvägen 70

Slutpris

9 050 000 kr


Skarpäng— Täby

Forsvägen 70


Slutpris
9 050 000 kr

Skarpäng— Täby

Familjevilla med stor tomt och allmänning som närmsta granne!

Välkommen till denna hemtrevliga villa med ett utav Skarpängs absolut bästa lägen! Här erbjuds du en trivsam villa fördelat på två plan med två helkaklade badrum varav ena är från 2018, tvättstuga med groventré, trevligt kök från märket Puustelli med exklusiv bänkskiva i granit samt utgång till den stora altanen på baksidan. Separat matsal, väl tilltaget vardagsrum där du även här når altanen samt att man valt installera en braskamin för ökad trivsel. Övervåningen erbjuder tre bra sovrum samt allrum som binder samman övervåningen och skapar en naturlig plats för barnen eller tonåringarna att umgås.
Stor och fin trädgårdstomt, helt utan insyn i ett utmärkt sydvästläge med allmänningen som närmsta granne. Här kan du njuta av solen strålar från tidig lunch till sen kväll i ett privat, lugnt och insynsskyddat läge samt ha utrymme för flertalet/många planteringar samt mycket spring och lek.
Separat, isolerad friggebod som lämpar sig utmärkt som ett kontor eller varför inte som tonårsrum. Här finns el indraget och nätverket når fram.
Garage med tillhörande förrådsdel som skapar utmärkta förvaringsmöjligheter samt plats för bil om så önskas.

Här bor du med närhet till omtyckta förskolor och skolor, fina promenadstråk, skog, Rösjöbadet, matbutik samt goda kommunikationer med buss som tar dig till både Täby centrum och dess utbud samt Mörby centrum för att där åka vidare med tunnelbanan in till City.

Denna bostad vill du inte missa!


Boarea
148 kvm
Driftkostnad
36 500 kr/år
Tomtarea
1 365 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-09-23

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Forsvägen såldes av oss 2020-09-23. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Forsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.