Gökvägen 6 / Näsby Park / Täby

Kedjehus med bra läge i populära Norskogen.

Slutpris
4 950 000 kr
Boarea/biarea
112/28 kvm
Driftkostnad
31 201 kr/år
Tomtarea
415 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-06
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Gökvägen såldes av oss 2019-10-06. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gökvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsby Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett väldisponerat kedjehus i populära Näsby Park. Rymligt kök med stor matplats för upp till 6 personer. Ljust vardagsrum med ekparkett som idag används som sovrum. Gäst-wc och tvättstuga samt förråd ock klädkammare. Rymligt hobbyrum i f.d. garage som kan disponeras om till ytterligare ett sovrum. På övervåningen finns tre sovrum och ett stort allrum med utgång till baksidan genom dubbeldörrar i glas. Nyligen fackmannamässigt renoverat helkaklat badrum med dusch. Högt och insynskyddat läge vid husets baksida. Här finns björnbär och fruktträd. På husets entrésida finns stenlagd uteplats i sydväst. Infarten som rymmer en bil är asfalterad.
Närhet till skolor, förskolor, Näsby Park C, kommunikationer och havet. Besiktningsprotokoll och energibesiktning läggs ut inom kort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Näsbypark

Näsbypark är en mycket attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl rogivande naturområden som de centrala delarna av Täby. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket öppnar för möjligheterna att ta sig med båt både till stan och ut i skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser.

Närhet till matbutiker och shopping

Här bor ni med närhet till ypperlig service. Näsbypark erbjuder ett trevligt centrum med bland annat butiker, husläkare, tandläkare, apotek och frisörer, samt caféer, restaurang och pizzeria. I närområdet finns Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

närområdet ligger Näsa Äng med badstrand och tennisbanor och på några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära.

Kommunikationer

Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsbypark som tar er till Stockholm City på ca 20 minuter. Buss 619 och 617 går till Täby centrum.

Familjeliv

Ett flertal bra förskolor och skolor ligger i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i närområdet är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, däribland Nya Tidens Montessoriskola, åk F-9.

Liknande bostäder i närheten