Gribbylunds Torg 1A / Gribbylund / Täby

Välplanerad 2:a högst upp i huset

Slutpris
2 160 000 kr
Boarea
53.7 kvm
Avgift
2 651 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gribbylunds Torg såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gribbylunds Torg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och fina 2:a högst upp i huset med balkong i perfekt västerläge. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och sovrummet är stort och insynsskyddat. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och badkar. Här bor du precis vid Gribbylunds centrum med ICA-butik, restauranger och flera butiker, samt många möjligheter till fritidsaktiviteter. På 5 minuters promenad når du den fina badsjön Rönningesjön och dess stora angränsande grönområden och Skavlötens friluftsgård och Rönninge By med 4-H gård ligger också inom gångavstånd. Vintertid plogas sjön upp för skridskoåkning och längdspår. Barnomsorg och skola finns i området samt bra kommunikationer med bussar till Täby C. Här är det lätt att trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gribbylund

Gribbylund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby. Området präglas av radhus och villor, fina strövområden samt närhet till liv och rörelse.

Närhet till matbutiker och restauranger

I Gribbylunds centrum finns både matbutik, restauranger samt bibliotek. Inom promenadavstånd ligger Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restaturanger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor.

Kommunikationer

Bra kommunikationer via buss 605 och 609 som går mellan Gribbylund Centrum och Danderyds sjukhus. Buss 615 går från Täby centrum rakt igenom Gribbylund.

Familjeliv

I närområdet finns kommunala skolorna Myrängen & Löttingslundsskolan, friskolorna Gribbylundsskolan & lilla gribbylundsskolan, Läsargränds förskola, Pysslingen förskola Murgrönan samt Norrgårdens förskola.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.