Gyllenstiernas väg 44

Gyllenstiernas väg 44

Slutpris

9 975 000 kr


Näsby Park— Täby

Gyllenstiernas väg 44


Slutpris
9 975 000 kr

Näsby Park— Täby

Drömhem i Näsby Park - Som ett helt nytt och exklusivt boende i en klassisk kostym.

Välkommen till ett drömhem i Näsby Park. Detta fantastiska gavelhus har totalrenoverats från grunden, både invändigt och utvändigt och det är i princip bara stommen som är kvar från byggåret. Som ett helt nytt och exklusivt boende i en klassisk kostym som du nu har chansen att stolt kalla ditt eget.

En av höjdpunkterna i detta hus är det nya exklusiva köket. Med modern design och högkvalitativa material såsom bänkskivor i komposit, blir detta kök en dröm för alla matlagningsentusiaster. I den öppna planlösningen ter sig köket mer som en platsbyggd möbel som skapar en elegant atmosfär för middagar och umgänge. Köksön blir en naturlig samlingspunkt för både matlagning och sociala tillställningar.

Huset erbjuder även två nyrenoverade badrum som är smakfullt inredda med keramik i sober grå nyans. Det ena badrummet är utrustat med dusch medan det andra är försett med badkar för att du ska kunna njuta av avkopplande stunder. Dessutom finns det fem generösa sovrum, varav fyra ligger tillsammans på ovanvåningen. Här finns också en stor klädkammare vilket ger dig gott om förvaringsutrymme. Om ni är behov av ytterligare ett sovrum eller extra yta går det enkelt att ordna (se alternativ planlösning). Säljaren har ett beviljat bygglov som en ny ägare kan ta över och förverkliga.

När det kommer till utomhusområdet så är tomten belägen i gavel och erbjuder stora altandäck på båda sidor om huset. Här kan du njuta av solen från tidig morgon till sen kväll och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Huset har även ett garage för att möta alla dina förvaringsbehov.

Det är också värt att nämna att huset har fått nya effektiva fönster, vilket bidrar till en bättre energieffektivitet.

Läget är också en av fördelarna med detta hus, med närhet till kommunikationer, bekvämligheter och Näsbyvikens böljande vågor. Du har allt du behöver inom räckhåll och kan njuta av en bekväm och lyxig livsstil.

Välkommen hem till detta drömhem i Näsby Park, där du kan njuta av en totalrenoverad bostad med moderna bekvämligheter och stilfull design. Detta är ditt tillfälle att få äga ett exklusivt hem där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att erbjuda dig den ultimata boendeupplevelsen.


Boarea/biarea
153/28 kvm
Driftkostnad
54 093 kr/år
Tomtarea
427 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2024-01-25

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna kedjehus på Gyllenstiernas väg såldes av oss 2024-01-25. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gyllenstiernas väg.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sebastian Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.