Kvarntorpsvägen 30C / Näsby park / Täby

Utmärkt familjevilla med hög charmfaktor!

Slutpris
7 800 000 kr
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
43 258 kr/år
Tomtarea
503 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Kvarntorpsvägen såldes av oss 2020-04-29. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Kvarntorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsby park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna otroligt trevliga villa om 110 kvm i populära Näsby park! Huset uppfördes 1998 och har en gedigen och trevlig sekelskifteskänsla över sig.

Bostaden erbjuder fyra sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga samt kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning. Genomgående stilrena färg- och materialval, täljstenskamin samt en generös takhöjd på ca 2,60 gör att detta hus har allt man kan önska sig och lite till. Två trevliga uteplatser, en på baksidan med förmiddagssol samt en på framsidan med eftermiddags-/kvällssol. Plan och fin trädgårdstomt med utrymme för mycket spring och lek samt ett separat förråd med goda möjligheter till förvaring. Uppfart med utrymme för ca 2 bilar samt en carport med utrymme för ytterligare en bil.

Här bor du med närhet till bra förskolor och skolor, matbutik, fina promenadstråk samt goda kommunikationer med både buss och tåg.
Barnvänligt område med lekplatser, fotbollsplan och grönområden precis runt knuten samt närhet till Näsby Slott och den vackra parken.
Det här huset vill du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Näsbypark

Näsbypark är en mycket attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl rogivande naturområden som de centrala delarna av Täby. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket öppnar för möjligheterna att ta sig med båt både till stan och ut i skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser.

Närhet till matbutiker och shopping

Här bor ni med närhet till ypperlig service. Näsbypark erbjuder ett trevligt centrum med bland annat butiker, husläkare, tandläkare, apotek och frisörer, samt caféer, restaurang och pizzeria. I närområdet finns Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

närområdet ligger Näsa Äng med badstrand och tennisbanor och på några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära.

Kommunikationer

Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsbypark som tar er till Stockholm City på ca 20 minuter. Buss 619 och 617 går till Täby centrum.

Familjeliv

Ett flertal bra förskolor och skolor ligger i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i närområdet är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, däribland Nya Tidens Montessoriskola, åk F-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.