Sollentunavägen 58

Sollentunavägen 58

Slutpris

10 350 000 kr


Skarpäng— Täby

Sollentunavägen 58


Slutpris
10 350 000 kr

Skarpäng— Täby

Stor & Exklusiv familjevilla i Skarpäng!

Tillfälle att förvärva denna exklusiva och smakfulla familjevilla i hjärtat av barnvänliga Skarpäng! Bostaden erbjuder en totalyta om 287 kvm fördelat på två plan med totalt fem rymliga sovrum, tre badrum varav ena med både bastu, relax och hemmagym, allrum samt isoleratgarage. Modernt kök med maskinpark från Gaggenau, trevlig köksö som binder samman rummet med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt braskamin för ökad trivsel. Här finns utrymme för en stor matplats samt ett fantastiskt ljusinsläpp och rymd tack vare en takhöjd om 2,70 m samt det trevliga burspråket och glasskjutdörrar ut till altanen och poolen. Hela huset har genomgående vattenburen golvvärme, stilrena färg och materialval samt en hög standard.
Här bor du med ett högt och insynsskyddat läge, där du kan njuta av solens strålar från tidig förmiddag till sen kväll!

Skarpäng är ett barnvänligt område med närhet till mycket bra förskolor, skolor, mataffär med postombud, fina promenad och motionsspår, badplats samt goda kommunikationer med buss till både Täby Centrum samt Mörby Centrum.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
201/30 kvm
Driftkostnad
36 811 kr/år
Tomtarea
961 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-03-26

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Sollentunavägen såldes av oss 2019-03-26. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Sollentunavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.