Stationsvägen 74 (lgh 2-1701)

Stationsvägen 74 (lgh 2-1701)

Slutpris

16 258 653 kr


Roslags Näsby - RN3— Täby— Nyproduktion

Stationsvägen 74 (lgh 2-1701)


Slutpris
16 258 653 kr

Tillhör projekt RN3 Torget
Roslags Näsby - RN3— Täby— Nyproduktion

RN3 Torget - Roslags Näsbys bästa läge

DEN 1 FEBRUARI ÄE DET SÄLJSTART FÖR RN3 TORGET - Välkommen på visnings på Mäklarhuset kontor, Stockholmsvägen 134 i Täby.

Kör ner bilen i garaget och parkera på fastighetens bästa plats. Ta fram nyckeln och slå in koden innan du trycker på 7:an i hissen – vänta – dörrarna öppnas och du kliver rakt in i hallen i din magiska etagelägenhet med en privat takterrass om ca 54 m².

Bostaden disponerar en boyta om ca 202 m² belägna på två plan, fyra sovrum samt fantastiska sällskapsutrymmen och rum med enastående takhöjd genom de båda planen upp till nock. På terrassen finns ett eget gästhus vilket skapar det femte sovrummet, även detta med toalett och dusch .

Här bjuds du på en genomtänkt planlösning med långa siktlinjer som redan i hallen ger dig möjlighet att se genom hela bostaden. Sällskapsytorna ligger samlade i mitten av bostaden medan sovrummen ligger ogenerat placerade i en separat del av entrévåningen samt på ovanvåningen vilket möjliggör disposition av mer privata utrymmen.

Likt bostadens mittpunkt ligger kök och matsal som även inbjuder till större tillställningar. Här finns möjlighet att avnjuta långa middagar även för de riktigt stora sällskapen och de vackra snickerierna från Canadaköket gör att köket känns mer som en platsbyggd möbel än ett kök. Takhöjden går hela vägen upp till nock genom de båda våningsplanen och likt en vacker skulptur står trappan med dess glasräcken som en avdelare av vardagsrum och matplats.

Via skjutdörrspartiet vid matplatsen tar ni er ut till den episka takterrassen om hela 54,4 m² Den stora uteplatsen belägen i bästa sydväst läge vilket gör det lätt att trivas.

I bostadens norrsida på entréplanet finns ett lyxigt master sovrum, klädvård, badrum och tvättstuga. På bostadens ovanvåning finns ytterligare ett vardagsrum, tre ordentliga sovrum, badrum med dusch, badkar och bastu samt klädvård och utgång till terrassen.

Denna bostad är något helt unikt och standarden är av hög kvalitet, men här finns inga begränsningar. Önskar du välj till eller välja bort går allt att lösa. En bostad helt olikt något du tidigare sätt – För att olika är att få vara sig själv.

Kontakta fastighetsmäklaren för en mer detaljerade presentation.


Key Feature för denna lägenhet:
- Privat takterrass om ca 54 m²
- Högst upp i huset
- Möjlighet att påverka inredningen själv.
- Hiss från garaget in i hallen
- Separat gästhus på takterrassen
- Tre badrum
- Bastu
- Vackert kök från premiumtillverkaren Canadaköket
- Stort vardagsrum med takhöjd genom de båda våningsplanen
- Separat tvättstuga
- Unik planlösning, den enda bostaden i Täby av detta slag
- Ljus ekplank på golvet i hela bostaden


Boarea
202 kvm
Avgift
8 303 kr/mån
Rum
6 rum (5 sovrum)
Våning
7 & 8 (Hiss finns)
Såld
2023-09-25

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Stationsvägen såldes av oss 2023-09-25. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Stationsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.