Axel Wennergrens väg 18 / Tyresö

Stora sociala ytor - ett stenkast från Tyresö centrum & bussar!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
91,5 kvm
Avgift
6 585 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Bv) (Hiss finns)
Såld
2018-12-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på axel wennergrens väg såldes av oss 2018-12-07. Se alla våra försäljningar i Tyresö samt även på axel wennergrens väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tyresö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris - kontakta mäklaren för mer information/boka visning!

Social och öppen planlösning karakteriserar denna 3:a i centrala Tyresö - här får du plats med nyårssupé för 15-20 personer om du skulle önska! Med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum så finns här riktigt stora ytor för sociala sammankomster. Stora fönsterpartier med tre fönster i köksdelen och fönster i två väderstreck i vardagsrumsdelen. Utgång till en rymlig inglasad balkong. Två sovrum, varav det ena är lite större med plats för dubbelsäng och garderober. Två badrum - det större med tvättmaskin och torktumlare samt badkar. Hög klass på inredning och all maskinell utrustning är från Electrolux och Bosch.

På Axel Wennergrens väg bor man centralt men ändå i ett lugnt, skyddat läge. Härifrån är det bara ett par minuters gångväg åt ena hållet till busshållplatsen Masten där samtliga Tyresöbussar passerar. Sällan behöver man vänta mer än ett par minuter här och resan tar bara 15 minuter till Gullmarsplan. Till Tyresö centrum är det bara ett par minuter åt andra hållet och här byggs det så det knakar. Centrum har utbyggts i etapper och har nu ett bra varierat utbud med butiker, restauranger och service. I Tyresö är det också alltid nära till naturen och havet. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration