Bollmora Gårdsväg 11

Bollmora Gårdsväg 11

Slutpris

2 950 000 kr


Centrala Tyresö— Tyresö— Stockholm

Bollmora Gårdsväg 11


Slutpris
2 950 000 kr

Centrala Tyresö— Tyresö— Stockholm

Ditt drömhem väntar på dig här!

Vid din allra första steg in i detta hem omfamnas du av en omedelbar känsla av rymd och öppenhet. Planlösningen är optimerad för maximal användbarhet, och varenda kvadratmeter har utformats med tanke på ditt bästa boende.

Det här är inget mindre än din privata oas med två rymliga sovrum - perfekt för både familj och vänner. Den privata uteplatsen mot den arkitektritade innergården, vars totalrenovering slutfördes 2020, är en plats för avkoppling och trevliga sammankomster. Det är här du kan njuta av soliga dagar och behagliga kvällar.

I detalj har man tänkt på allt för att göra din vardag bekväm och smidig. Bostaden har inte bara ett, utan två badrum - ett gäst-WC och ett stort badrum med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktummlare. Allt för att du ska ha maximal bekvämlighet.

Denna bostad är inte bara modern och exklusiv, utan ger dig även förmånen att använda föreningens faciliteter, inklusive en bekväm gästlägenhet, varmgarage med avspolningsplats och tvättstuga.

Läget är oslagbart med centrala Tyresö runt hörnet, och du har nära till allt du behöver. Här finns flera gym, en golfbana, naturområden, simhall, ishall, populära skolor, vårdcentraler och en Willys-mataffär. Tyresö Centrum, med sitt stora utbud av butiker, caféer, restauranger och dagligvaruhandel, är bara en kort promenad bort.

Om du pendlar är läget perfekt med suveräna kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på 15 minuter och Stockholm City på 20 minuter. Här får du inte bara ditt drömhem, utan även en drömlivsstil. Missa inte chansen att se detta extraordinära hem - välkommen på visning!


Boarea
85 kvm
Avgift
5 718 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-04-17

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Bollmora Gårdsväg såldes av oss 2024-04-17. Se alla våra försäljningar i Tyresö samt även på Bollmora Gårdsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.