Flisbergen 216

Flisbergen 216


Flisbergen— Väddö— Norrtälje

Flisbergen 216



Flisbergen— Väddö— Norrtälje

Välplanerat med solig altan nära havsbad

Välkommen till detta optimalt planerade vinterbonade fritidshus om 77 kvm med 3 sovrum och nytt avlopp för WC på en stor härlig naturtomt om 2420 kvm i soligt söderläge långt in på en återvändsgata.

Det välplanerade huset rymmer tre bra sovrum, badrum, toalett och ett stort, ljust vardagsrum med murad spis i öppen plan mot köket. Vardagsrummet har stora glasytor och utgång till den stora altanen delvis under tak i soligt söderläge. Här finns även ett stort oinrett loft med ståhöjd som kan inredas som sovloft eller annars användas till förvaring. Huset har löpande renoverats de senaste åren, med bland annat nytt avlopp för vattentoalett, ny luftvärmepump, nytt tak, nytt kök, avfuktare i krypgrunden samt borrad brunn för åretruntvatten m.m.

Den stora lättskötta naturtomten ligger lugnt belägen långt in på en återvändsgata och har gles tallskog samt en plan gräsyta framför huset. Huset ligger högt, soligt och fint med stor altan i öppet söderläge och lättskötta planteringar. Här finns även ett inrett gästhus om 10 kvm med förstukvist.

Från huset når man enkelt havet, både vid det fina havsbadet Skottviken med långgrund sandstrand, den välordnade båthamnen och de vackra klipporna ca 600m bort. Ca 6-7 km till både sommaridyllen Grisslehamn och Älmsta som erbjuder restauranger, affärer, och fina utflyktsmål.

Välkommen till Flisbergen!


Boarea
77 kvm
Driftkostnad
15 663 kr/år
Tomtarea
2 420 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Flisbergen såldes av oss 2022-03-10. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Flisbergen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.