Digrudeslingan 21

Digrudeslingan 21

Slutpris

1 200 000 kr


Söderfjäll— Väddö— Norrtälje

Digrudeslingan 21


Slutpris
1 200 000 kr

Söderfjäll— Väddö— Norrtälje

Sommardröm nära bad och SL-buss

Välkommen till detta charmiga sommartorp om 35 kvm, med två gästhus på en fin och lättskött naturtomt om 1925 kvm med berg i dagen och närhet till bad och båtplats.

Det charmiga sommartorpet har byggts ut under åren och rymmer nu ett sovrum samt två sovloft, toalett, vardagsrum och kök med matplats för fyra till fem personer. På tomten finns två gästhus, en så kallad friggebod om ca 10 kvm med altan i högt och fint läge samt ett gästhus/duschhus om ca 12 kvm med gästrum, duschutrymme och förvaring med en fin altan som sammanbinder med bastun. Huset har bredband via fiber.

Den härliga natur/trädgårdstomten har ett böljande landskap med vackra berg i dagen och fina skyddade uteplatser på de bästa ställena. Som ägare av denna fastighet äger man även 1/3-del av den omgivande samfällda marken i öster och väster. Möjlighet finns till bad och båtplats ca 450 m från huset, ca 300 m till busshållplats för buss mot Stockholm/Norrtälje.

Från huset är det ca 7 km till sommaridyllen Grisslehamn med fiskehamn, butiker och kaféer men även ca 7 km till Älmsta som har välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral, restauranger m.m.

Välkommen


Boarea
35 kvm
Driftkostnad
19 713 kr/år
Tomtarea
1 925 kvm
Rum
2 rum (1-3 sovrum)
Såld
2021-05-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Digrudeslingan såldes av oss 2021-05-15. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Digrudeslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.