Flisbergen 115

Flisbergen 115

Slutpris

1 610 000 kr


Flisbergen— Väddö— Norrtälje

Flisbergen 115


Slutpris
1 610 000 kr

Flisbergen— Väddö— Norrtälje

Vinterbonat med vattentoalett nära fint havsbad!

Välkommen till detta fina vinterbonade fritidshus om 53 kvm med vattentoalett och solig altan i skyddat söderläge på en stor, lättskött naturtomt om 2386 kvm långt in på lugn återvändsgata.

Det välskötta och välutrustade huset rymmer två bra sovrum, kök med diskmaskin, stort vardagsrum med murad öppen spis samt badrum med vattentoalett och tvättmaskin. Här finns Luft/luft värmepump för att snabbt och billigt värma huset vintertid, ordnat avlopp och åretruntvatten från egen brunn. Inglasad altan under tak i väster förlänger sommarkvällarna och den stora avskilda altanen i söder passar perfekt för soldyrkaren. På tomten finns också ett gästhus om ca 28 kvm med sovrum vardagsrum och pentry, samt uthus om ca 10 kvm.

Den stora naturtomten gränsar mot allmänning åt två håll och ligger lugnt belägen långt in på på återvändsgata. Här finns en del lättskött gräsmatta, planteringar, fruktträd och fina soliga altanytor. Från tomten når man enkelt den fina havsstranden vid Skottviken ca 600m bort. I området finns även en skyddad båthamn där det finns möjlighet till båtplats.

Välkommen på visning!


Boarea
53 kvm
Driftkostnad
18 360 kr/år
Tomtarea
2 386 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Flisbergen såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Flisbergen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.