Flisbergen 197

Flisbergen 197

Slutpris

2 305 000 kr


Flisbergen— Väddö— Norrtälje

Flisbergen 197


Slutpris
2 305 000 kr

Flisbergen— Väddö— Norrtälje

Renoverat och vinterbonat fritidshus

Välkommen till detta fina vinterbonade fritidshus om 75 kvm med vattentoalett på en parkliknande trädgårdstomt om 2619 kvm nära vackert havsbad och välordnad båthamn.

Huset har de senaste 10 åren byggts ut och renoverats med bla, tre nya sovrum, nytt badrum med vattentoalett, nytt tak, nytt avlopp, renoverat kök och renoverad grund med luftavfuktare. Huset har genomgående ljusa fräscha ytskikt och uppvärmning med luftvärmepump samt en härlig murad öppen spis i vardagsrummet. Från köket når man enkelt den stora soliga altanen i söder genom en glasad altandörr och i det nya badrummet finns dusch, handfat och vattentoalett.

Den stora parkliknande tomten har plana gräsytor för lek och spel, stora uppvuxna lövträd, vackra bär och blomsterbuskar samt en fin solig altan i söder. På tomten finns också en fräsch gäststuga om ca 10 kvm, en vedeldad bastu och en förrådsbod.

Flisbergen ligger vackert beläget vid den stora fina havsstranden skottviken ca 500 meter från huset. I området finns även vackra klippor och en fin välordnad båthamn där man kan hyra båtplats samt en föreningslokal. Genom Flisbergen går roslagsleden, en vacker vandringsled som följer havet hela vägen upp till Grisslehamn och bjuder på fina smultronställen.

Välkommen på visning!


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
20 274 kr/år
Tomtarea
2 619 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Flisbergen såldes av oss 2023-04-14. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Flisbergen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.