Gåsviksvägen 82 / Älmsta / Väddö / Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med pool i fint läge

Slutpris
1 760 000 kr
Boarea
128 kvm
Driftkostnad
26 879 kr/år
Totalareal
6 662 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Gåsviksvägen såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Gåsviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älmsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en stor trädgårdstomt om 6 662 i lugnt och avskilt läge med vacker utsikt ligger detta vinterbonade fritidshus om ca 128 kvm som har nyttjats som permanentboende.

Huset har hela 4 st sovrum, stort vardagsrum med kakelugn, badrum med vattentoalett, uterum och ett stort kök som rymmer 6 personer framför fönstret mot gården. Här har du åretruntstandard med alla bekvämligheter oavsett om du letar ett vinterbonat fritidshus eller ett lantligt permanentboende.

Den stora tomten sträcker sig hela vägen ut till Gåsviksvägen och bjuder stora öppna gräsytor för lek och spel samt härliga altandäck i söder och väster med inbyggd pool med värme. Från tomten och huset har man vidsträckt utsikt över öppet jordbrukslandskap med åkrar och ängar. På tomten finns även ett gästhus om ca 40 kvm med vatten, avlopp och renoveringsbehov samt ett uthus om ca 10 kvm.

Ca 1 km till Älmsta med ICA-supermarket, restauranger, skolor, vårdcentral, apotek, bensinstation samt SL buss mot Norrtälje och Stockholm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration