Havsörnsstigen 7

Havsörnsstigen 7

Slutpris

1 820 000 kr


Rörvik— Väddö— Norrtälje

Havsörnsstigen 7


Slutpris
1 820 000 kr

Rörvik— Väddö— Norrtälje

Sommardröm med sjöutsikt

Välkommen till denna sommardröm om 49 kvm med timrad huvudbyggnad och gästhus om 16 kvm på en stor öppen och solig trädgårdstomt om 2110 kvm med sjöutsikt.

Huset som uppförts 1968 har många äldre, fina detaljer bevarade såsom breda golvtiljor, vackra dörrar och lås samt en murad öppen spis. Här ryms ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, ett ordentligt badrum med duschkabin, handfat och separett-toalett, ett kök med matplats framför fönstret samt ett stort härligt vardagsrum med murad öppen spis. Från både kök och vardagsrum har man sjöglimt över Rörviksviken i söder där det finns möjlighet till båtplats. På tomten finns även en gäststuga från 2004 med vidbyggt förråd samt friggebod och vedbod.

Den stora härliga tomten sluttar svagt mot söder och har stora fina gräsytor för lek och spel. Från stora delar av tomten har man utsikt över det glimrande blå vattnet i Rörviksviken i söder. Byggrätt enligt detaljplan är 70 kvm för huvudbyggnad samt 40 kvm för gästhus/komplementbyggnad.

I området finns flera badplatser, och båthamnar, en flytande bastu, härliga promenadstråk, och en fin allmän plats som nyttjas till midsommarfirande, yogaklasser m.m. Ca 300 m till buss 645 mot Norrtälje, 10 Km till Älmsta som bjuder på restauranger, affärer, välsorterad ICA supermarket, apotek och vårdcentral. Tar du båten tvärs över fjärden når du Barnens Ö där det finns sjökrog, vackra små badöar, vikar och kanaler.

Välkommen på visning!


Boarea
49 kvm
Driftkostnad
17 950 kr/år
Tomtarea
2 110 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-05-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Havsörnsstigen såldes av oss 2020-05-06. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsörnsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.