Havsskogen Bergstigen 9

Havsskogen Bergstigen 9

Slutpris

1 632 575 kr


Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Havsskogen Bergstigen 9


Slutpris
1 632 575 kr

Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Fritidshus med känsla

Välkommen till detta charmiga fritidshus om 55 kvm med massor av kärlek och tanke bakom varje detalj på en lättskött och insynsskyddad naturtomt om 1775 kvm med altan i soligt söderläge.

Huset som byggts till med två sovrum och badrum 1990 har genomgående ljusa och moderna ytskikt, vardagsrum med taket öppet till nock, braskamin och stora fönster samt kök med matplats för fyra till fem personer. Från köket når man det härliga inglasade uterummet som sammanbinder huset med bastuhuset där det även finns dusch och toalett. Stor altan i söder som bjuder på fint solläge samt mindre altan i öster för morgonkaffet.

Den härliga naturtomten bjuder på en del berg i dagen med gles tallskog bakom huset och en del prunkande trädgård med gräsytor, planteringar och fruktträd på framsidan. Här finns plats för en lugn stund i hängmattan i helt insynsskyddat läge. På tomten finns en borrad brunn som kan kopplas in och fastigheten har även använts vintertid av nuvarande ägare.

Från tomten når man enkelt den stora gemensamma poolen (ca 350m) som är den naturliga samlingspunkten för både barn och vuxna under sommaren. Havet ligger ca 750 m bort med vackra promenadvägar, grillplats, bad och fina släta klippor som gör Havsskogen så speciellt. I området finns även fotbollsplan, lekplats, föreningslokal, sjösättningsramp m.m.

Från havsskogen är det ca 7 km till sommaridyllen Grisslehamn med mataffär, restauranger, bageri, fiskaffär, Spahotell och Ålandsbåt. Ca 4 Km till SLbuss637 mot Stockholm/Norrtälje och ca 8,5 km till Älmsta.


Välkommen på visning


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
14 425 kr/år
Tomtarea
1 775 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-10-13

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Havsskogen Bergstigen såldes av oss 2023-10-13. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsskogen Bergstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.