Havsskogen Björkvägen 8

Havsskogen Björkvägen 8

Slutpris

900 000 kr


Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Havsskogen Björkvägen 8


Slutpris
900 000 kr

Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Renoveringschans vid havet!

Välkommen till detta fritidshus om 56 kvm i behov av lite kärlek på en unikt havsnära tomt om 2 308 med fin anslutning mot badvik och härliga soliga klippor.

Tomten ligger i ett av de absolut bästa lägena närmast havet i Havsskogen med högt, fritt och soligt läge sluttande i sydväst och med viss sjöglimt från den södra tomtgränsen. Nedanför huset leder en stig ner till den vackra badviken och ut till de varma släta hällarna med små laguner för bad. På tomten finns två bra gästhus om 10 respektive 15 kvm byggda 2008 och 2014 i bra skick, här finns också en äldre ”friggebod” som används som förråd samt ett utedass.

Det stora huset har ett par brister som gör det omöjligt att nyttja i dagsläget och som behöver åtgärdas. Den ena bristen är att huset har en lukt som troligen härrör från att trä i trossbotten behandlats med Cuprinol, och behöver saneras. Se gärna bifogat besiktningsprotokoll med åtgärdsförslag från OCAB. Den andra bristen är att husets avlopp dömts ut av Norrtälje kommun och behöver åtgärdas innan man kan använda vattnet i huset. De båda små husen är i fint skick. All inredning ingår.

Välkommen att förverkliga din havsnära husdröm vid Havsskogen med gemensamt poolområde, fotbollsplan, lekplats och föreningslokal. Här finns underbart vackra klippor med stigar och promenadvägar längs havet, grillplats, sjösättningsramp, badvikar, släta hällar m.m. Via Roslagsleden når man även enkelt de fina havsbaden vid Skottviken och Fjällboholmar. Från havsskogen är det ca 7 km till både sommaridyllen Grisslehamn och Älmsta där det finns välsorterad ICA supermarket, restauranger, vårdcentral, apotek, butiker m.m.

Huset säljs med friskrivningsklausul.


Boarea
56 kvm
Driftkostnad
13 750 kr/år
Tomtarea
2 308 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Havsskogen Björkvägen såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsskogen Björkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.