Höjdviksvägen 11

Höjdviksvägen 11

Slutpris

1 825 000 kr


Rörvik— Väddö— Norrtälje

Höjdviksvägen 11


Slutpris
1 825 000 kr

Rörvik— Väddö— Norrtälje

Ljust, fräscht och vinterbonat

Välkommen till detta ljusa, fräscha vinterbonade fritidshus om 73 kvm på fin och solig trädgårdstomt om 1843 kvm i lugnt läge på återvändsgata och med en "egen" stig ner till båthamnen ca 150-200 m bort

Det välskötta huset har en perfekt planlösning med tre bra sovrum varav ett lite större med burspråk och ett eget härligt inglasat och vinterbonat rum med utsikt över tomten. Vardagsrum med murad öppen spis och stora fönster mot den inglasade altanen. Bra planerat kök med både spis och vedspis,kyl/frys och diskmaskin samt matplats för 6 personer i burspråk med fin utsikt. Här finns också ett badrum med dusch, handfat och separerande miljötoalett. Fin inglasad altan med utsikt över tomten och plats för middag med det stora sällskapet under infravärmare. Under huset finns två källarutrymmen för förråd eller kanske en snickarverkstad.

Den fina, soliga trädgårdstomten bjuder på stora öppna gräsytor, fruktträd, vackra syrener, rhododendron, ölandstok, vinbär och mängder av perenna växter. Här finns gott om yta för lek och spel, eller kanske en tupplur i hängmattan. Tomten gränsar mot allmänning ner mot vattnet där man enkelt når bad och båthamnen via en liten stig. På tomten finns även ett gästhus om ca 15 kvm plus sovloft samt ett uthus om ca 10 kvm som används som förråd.

Fastigheten har löpande underhållits och är i mycket gott skick.

I området finns flera olika badplatser och båthamnar. Från bryggan når man enkelt Barnens ö kök och scen som är en trevlig sjökrog med livemusik hela sommaren. Här finns också massor av fina öar där man kan solbada på klipporna. Närhet till väddö kanal och Gåsvik (5km) där Edblads har restaurang och butik samt Älmsta (10 km) där det finns ICA supermarket, restauranger, vårdcentral, apotek, m.m.

Välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Driftkostnad
19 552 kr/år
Tomtarea
1 843 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-06-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Höjdviksvägen såldes av oss 2018-06-09. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Höjdviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.