Kasenvägen 24

Kasenvägen 24

Slutpris

1 225 000 kr


Salnö— Väddö— Norrtälje

Kasenvägen 24


Slutpris
1 225 000 kr

Salnö— Väddö— Norrtälje

Sommaridyll vid havet

Välkommen till denna härliga sommaridyll om 49 kvm på en stor insynsskyddad tomt om 2685 kvm med endast en granne.

Huset välkomnar med en stor härlig altan under tak i perfekt soligt söderläge med uppsikt över tomten. Härifrån når man hall och kök, tvättrum samt vardagsrum och de båda sovrummen. Genomgående ljust och fräscht, ett enkelt hus att bara njuta i.

Den stora fina tomten gränsar mot allmänning åt två håll och har endast en granne samt insynsskyddande buskage mot byvägen som ger en privat känsla. Här möts man av en stor, plan och solig gräsmatta för lek och spel, fina platser för att fika eller kanske att fånga solen på samt lättskötta planteringar med buskar perenner och klätterväxter. Närhet till en fin badsjön som precis restaurerats och muddrats och ny sandstrand anläggs, några hundra meter längre bort möter havet upp med vackra, varma släta klippor, och en båthamn där det finns möjlighet att hyra plats. Hela området är mycket välskött och välordnat, från området når man enkelt buss SL636 och åretruntöppen ICA butik ca 2 km bort. Missa inte heller den fina fiskehamnen Bylehamn med det vackra havsbadet som ligger alldeles i närheten. Restauranger finns på barnens Ö (ca 4-5 km) eller vid Simpnäs (ca 10 km).


Boarea
49 kvm
Driftkostnad
17 438 kr/år
Tomtarea
2 685 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-04-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Kasenvägen såldes av oss 2018-04-17. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Kasenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.