Kasenvägen 24 / Salnö / Väddö / Norrtälje

Sommaridyll vid havet

Slutpris
1 225 000 kr
Boarea
49 kvm
Driftkostnad
17 438 kr/år
Tomtarea
2 685 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-04-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kasenvägen såldes av oss 2018-04-17. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Kasenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salnö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna härliga sommaridyll om 49 kvm på en stor insynsskyddad tomt om 2685 kvm med endast en granne.

Huset välkomnar med en stor härlig altan under tak i perfekt soligt söderläge med uppsikt över tomten. Härifrån når man hall och kök, tvättrum samt vardagsrum och de båda sovrummen. Genomgående ljust och fräscht, ett enkelt hus att bara njuta i.

Den stora fina tomten gränsar mot allmänning åt två håll och har endast en granne samt insynsskyddande buskage mot byvägen som ger en privat känsla. Här möts man av en stor, plan och solig gräsmatta för lek och spel, fina platser för att fika eller kanske att fånga solen på samt lättskötta planteringar med buskar perenner och klätterväxter. Närhet till en fin badsjön som precis restaurerats och muddrats och ny sandstrand anläggs, några hundra meter längre bort möter havet upp med vackra, varma släta klippor, och en båthamn där det finns möjlighet att hyra plats. Hela området är mycket välskött och välordnat, från området når man enkelt buss SL636 och åretruntöppen ICA butik ca 2 km bort. Missa inte heller den fina fiskehamnen Bylehamn med det vackra havsbadet som ligger alldeles i närheten. Restauranger finns på barnens Ö (ca 4-5 km) eller vid Simpnäs (ca 10 km).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration