Mälbyhamnsvägen 48

Mälbyhamnsvägen 48

Slutpris

1 060 000 kr


Mälby— Väddö— Norrtälje

Mälbyhamnsvägen 48


Slutpris
1 060 000 kr

Mälby— Väddö— Norrtälje

Avskilt och insynsskyddat på stor tomt

Välkommen till denna fina sommardröm om 43 kvm med gästhus och uthus på en stor avskild och insynsskyddad trädgårdstomt om 3445 kvm med cykelavstånd till bad, hav och buss.

Huset har två bra sovrum, kök, badrum med dusch, handfat och separett-toalett samt vardagsrum med braskamin, stora fönster och utgång till altanen under tak. På tomten finns även en friggebod om 10 kvm inredd som gäststuga samt två uthus om ca 10 kvm vardera. Huset har fått nytt tak 2018.

Tomten har stora plana gräsytor för lek och spel, trädgårdsland och mängder av bär och prydnadsbuskar samt perenna växter. Här bor ni avskilt och insynsskyddat men ändå i direkt anslutning till grannar när ni behöver låna socker. Från huset når man enkelt via cykel eller promenad havet vid Mälbyhamn ca 2,5 km, det fina Mälbybadet ca 2,2 km och bussen mot Stockholm och Norrtälje(SL637) ca 1,8 km. Vill man handla eller äta en god middag är det bara 3 km till Älmsta med stort utbud av affärer, restauranger, apotek, vårdcentral m.m.


Boarea
43 kvm
Driftkostnad
6 782 kr/år
Tomtarea
3 445 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-09-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Mälbyhamnsvägen såldes av oss 2018-09-08. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Mälbyhamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.