Ortala byväg 33

Ortala byväg 33

Slutpris

2 800 000 kr


Ortala— Väddö— Norrtälje

Ortala byväg 33


Slutpris
2 800 000 kr

Ortala— Väddö— Norrtälje

Sommardröm vid bad

Välkommen till detta fantastiska, charmiga sommarnöje om 72 kvm på en prunkande uppvuxen trädgårdstomt om 2050 kvm med vacker sjöutsikt över badsjön Bornan bara 200m bort.

Huset som de senaste åren kompletterats med glasveranda och hall har massor av gammal charm bevarad i detaljer som vedspis med vacker murstock, spröjsade tvåglasfönster, fina trägolv och somriga tapeter. Här finns ett stort kök/allrum i öppen planlösning mot den vackra glasverandan med sjöutsikt, toalett, sovrum och ett sovloft med plats för både säng och soffgrupp samt utgång till stor balkong med sjöutsikt. På tomten finns en vedeldad bastu om ca 10 kvm med utedusch och sjöutsikt samt ett garage/förråd om ca 40 kvm.

Den grönskande tomten har stora uppvuxna syrener, vackra blommande rabatter, stora fruktträd och ordnad köksträdgård. Här finns även stora plana gräsytor för lek och spel, insynsskyddande häckar och två ordnade infarter för bil.

Från huset når man enkelt den fina badstranden bara 200m bort via en liten grusväg. Möjlighet finns även att hyra båtplats i sjön samt bad vid Väddöviken ca 2 km bort. Ca 700 m till SLbuss 643 och ca 3 km till sommarstaden Älmsta med välsorterad ICA supermarket, restauranger, skola, vårdcentral, apotek m.m.

Välkommen på visning.


Boarea/biarea
72/42 kvm
Driftkostnad
11 063 kr/år
Tomtarea
2 050 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2023-07-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ortala byväg såldes av oss 2023-07-28. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ortala byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.