Ortalavägen 242

Ortalavägen 242


Ortalalund— Väddö— Norrtälje

Ortalavägen 242



Ortalalund— Väddö— Norrtälje

Sjötomt med egen brygga!

Välkommen till denna extraordinära möjlighet att äga en idyllisk sjötomt med egen brygga. Huset är beläget längs Väddöviken i vackra Ortala. Huset är ett Jörnträhus med en boarea på 89 kvm med två sovrum, kök, badrum, storstuga och en källarvåning där bara fantasin kan sätta gränser. Öppen spis förberedd i gillestugan. I detta plan är det även förberett för avlopp för wc och dusch. Här finns det stor potential att skapa rum som man själv vill att det ska se ut. Detta hus erbjuder gott om utrymme för familjen och vänner. Den rymliga altanen är en härlig plats att koppla av på med söderläge. På kvällen har man utsikt över soliga Väddöviken tills solen går ner i väst, en idealisk plats att koppla av efter en dag fylld av aktiviteter, medan du njuter av vyn över vattnet.

Huset har ett renoveringsbehov då det är i äldre skick och säljs med friskrivningsklausul mot dolda fel.

På tomten finns även ett gästhus och ett förråd som är i stort behov av renovering eller ersätta mot nybyggnation. En plats där du kan skapa minnen för livet. Visst, huset kan behöva mycket kärlek, men det ger dig också en unik möjlighet att sätta din egen prägel på denna drömfastighet.

Det mest unika med detta hus är dock dess sjötomt med österläge, en dröm för alla båtägare. Här kan du njuta av soluppgången över vattnet med en kopp kaffe i handen.
Läget erbjuder en exceptionell livsstil med attraktionen och charmen att bo vid vattnet. Sjötomt med en egen brygga – en unik fördel som ger tillgång till den vackra omgivande naturen.

Ca 4,5 km till Älmsta som erbjuder en välsorterad Ica Supermarket, restauranger, apotek, möbelaffär, systembolagsutlämning och mycket mer. Eller hoppa i båten från bryggan och ta er till Bondens glasskalas eller Grisslehamn med dess utbud av restauranger, kafeér och aktiviteter som padel och tennis.
Orterna Hallstavik, och Grisslehamn når du på ca 20 minuters bilfärd, flertalet aktiviteter för både barn och vuxna. För att nämna några så har du barnvänligt och populära utomhusbad i Hallstavik, omtycka Eckerö linjen i Grisslehamn med båtturer till Åland, men mer finns där till!
Distans:
- Grisslehamn ca 15km
- Hallstavik ca 17 km


Detta är verkligen den perfekta platsen för att uppleva de svenska årstiderna på, och en fantastisk möjlighet att förverkliga en dröm om egen sjötomt. Kom och upplev denna unika livsstil själv på en visning. Välkommen hem!


Boarea/biarea
89/89 kvm
Driftkostnad
30 843 kr/år
Tomtarea
2 425 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-07-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Ortalavägen såldes av oss 2024-07-21. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ortalavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.