Söderfjälls byväg 24 / Söderfjäll / Väddö / Norrtälje

Sommardröm med syrenberså i bullerbymiljö

Slutpris
1 920 000 kr
Boarea/biarea
69/8 kvm
Driftkostnad
14 300 kr/år
Totalareal
2 530 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Söderfjälls Byväg såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Söderfjälls Byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderfjäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiska sommardröm om ca 69 kvm inbäddad bland höga syrenhäckar, fruktträd, rosor och gamla kulturväxter på en öppen trädgårdstomt om 2 530 kvm i lantlig bullerbymiljö.

Det gamla torpet har varsamt renoverats och fått behålla den där rätta sommarkänslan med vedspis, kakelugn och gamla fina enkelglasfönster. Innanför dörren möts man av en charmig liten glasveranda med furugolv och pärlspontspanel. härifrån når man kök, vardagsrum och de två sovrummen på övre plan. Köket som renoverats 2015 har furugolv, fina pärlspontspaneler, fungerande vedspis, spis, kyl/frys och diskho samt matplats för sex personer. Vardagsrummet har massor av gammal charm bevarad samt en vacker kakelugn. På övre plan finner man de två sovrummen där det ena rymmer en dubbelsäng.

Den stora fina tomten har plana öppna ängsytor för lek och spel, fruktträd, syrenhäckar rosor och en lummig gammal syrenberså i söderläge. Här finns även en gammal jordkällare, en lada och ett utedass. från tomten har man vidsträckt utsikt över åkrar och ängar i öster, söder och delvis i väster, ett härligt ogenerat läge.

Huset ligger i härlig Bullerbymiljö bland gårdar och äldre hus med både fritids och permanentboende. Från huset når man enkelt Väddöviken, med sandstrand ca 700 m bort, där finns även SLbuss mot Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn. Om man följer vägen vidare ca 3 km kommer man till havet vid Fjällboholmar där det finns en vacker långgrund havsstrand.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration