Södra Havsängen 16 / Södra Havsängen / Väddö / Norrtälje

Fritidshus med havsglimt och del i sjöbod

Slutpris
1 320 000 kr
Boarea
44 kvm
Driftkostnad
20 240 kr/år
Totalareal
2 365 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-07-11
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Södra Havsängen såldes av oss 2019-07-11. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Södra Havsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Havsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta havsnära fritidshus om ca 44 kvm med viss havsglimt på en stor tomt om 2365 kvm med fina plana gräsytor för lek och spel.

Huset har två sovrum, vardagsrum med havsglimt och braskamin, kök och badrum med vattentoalett. I söder, öster och norr omgärdas huset av en stor altan med havsglimt och solläge från tidig morgon till sen kväll. Här finns även ett rejält gästhus om ca 20 kvm med gästrum, förråd och gästtoalett.

Den plana fina tomten bjuder in till lek och spel, men här finns även en del naturtomt och en del rabatter för dig med gröna fingrar. Från tomten når man enkelt klipporna och havet ca 150m bort där det även finns en del i sjöbod som hör till fastigheten. Mycket vackra omgivningar längs med klipporna och havet.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration