Rosengårdsvägen 15

Rosengårdsvägen 15

Slutpris

1 850 000 kr


Vallentuna

Rosengårdsvägen 15


Slutpris
1 850 000 kr

Vallentuna

Välkommen till en fantastisk fin och eftertraktad lägenhet i markplan med stor solaltan i sydväst

Välkommen till en fantastisk fint renoverad lägenhet i markplan med utgång till en insynskyddad trädäckad uteplats i populära Rosengården för er som har fyllt 55+. Rymligt vardagsrum med plats för matsalsmöbel och soffgrupp samt utgång till stor altan med utebelysning och markis, lummigt inbäddat med vackra trädgårdsväxter och en porlande fontän. Ombyggt kök med moderna vitvaror och vita skåpluckor och överskåp som ger mycket gott om förvaringsmöjligheter. Sovalkov med en stilren garderobsmöbel för effektiv förvaring. Sobert inrett helkaklat badrum med duschkabin, tvättstapel och en separat handdusch. Hall med förvaring längs ena långsidan elegant dolda med skjutdörrar. Lägenheten har genomgående träparkett och exklusiv ljusrampsbelysning. Bostaden ligger med direkt närhet till föreningens trevliga samlingslokaler och lunch restaurang.

Brf Rosengården erbjuder fin service som t ex sällskapsrum, bibliotek, väv- och hobbylokaler, motionshall, bastu, boulebana, butik m.m. Möjlighet till massage och hårvård finns. Gästrum /övernattningslägenhet finns att hyra. Sociala aktiviteter ordnas av medlemmarna själva såsom bridge, qigong, lättgympa, musikkvällar och middagstillställningar.
Besök gärna föreningens informativa hemsida; www.brfrosengarden.se

Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker, vårdcentral, apotek, restauranger och cafèr samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus.
Här i Vallentuna är det nära till naturen och utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns en modern gym/simanläggning, ishall, golfbanor, fotboll, ridning, tennis, motionsspår mm.


Boarea
55.4 kvm
Avgift
4 400 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
Entréplan
Såld
2017-10-27

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Rosengårdsvägen såldes av oss 2017-10-27. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Rosengårdsvägen.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.