Rosengårdsvägen 15 / Vallentuna

Välkommen till en fantastisk fin och eftertraktad lägenhet i markplan med stor solaltan i sydväst

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
55,4 kvm
Avgift
4 400 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Såld
2017-10-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rosengårdsvägen såldes av oss 2017-10-27. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Rosengårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosengårdsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastisk fint renoverad lägenhet i markplan med utgång till en insynskyddad trädäckad uteplats i populära Rosengården för er som har fyllt 55+. Rymligt vardagsrum med plats för matsalsmöbel och soffgrupp samt utgång till stor altan med utebelysning och markis, lummigt inbäddat med vackra trädgårdsväxter och en porlande fontän. Ombyggt kök med moderna vitvaror och vita skåpluckor och överskåp som ger mycket gott om förvaringsmöjligheter. Sovalkov med en stilren garderobsmöbel för effektiv förvaring. Sobert inrett helkaklat badrum med duschkabin, tvättstapel och en separat handdusch. Hall med förvaring längs ena långsidan elegant dolda med skjutdörrar. Lägenheten har genomgående träparkett och exklusiv ljusrampsbelysning. Bostaden ligger med direkt närhet till föreningens trevliga samlingslokaler och lunch restaurang.

Brf Rosengården erbjuder fin service som t ex sällskapsrum, bibliotek, väv- och hobbylokaler, motionshall, bastu, boulebana, butik m.m. Möjlighet till massage och hårvård finns. Gästrum /övernattningslägenhet finns att hyra. Sociala aktiviteter ordnas av medlemmarna själva såsom bridge, qigong, lättgympa, musikkvällar och middagstillställningar.
Besök gärna föreningens informativa hemsida; www.brfrosengarden.se

Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker, vårdcentral, apotek, restauranger och cafèr samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus.
Här i Vallentuna är det nära till naturen och utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns en modern gym/simanläggning, ishall, golfbanor, fotboll, ridning, tennis, motionsspår mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration