Abiskovägen 6, Vån 9

Abiskovägen 6, Vån 9

Slutpris

2 850 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Abiskovägen 6, Vån 9


Slutpris
2 850 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Äntligen en 3:a i höghuset med soligt läge & fantastisk utsikt!

Äntligen en trea till försäljning i höghuset på Abiskovägen 6. Välkomna till ett fantastiskt boende med stor balkong i sydväst med en utsikt utöver det vanliga, här bor ni med ett utmärkt läge i hjärtat av Vällingby Centrum. Lägenheten har ett hörnläge med ljusinsläpp från två väderstreck vilket skapar ett fint ljusflöde samt en härlig atmosfär.

Ett bekvämt boende i populära Brf Kapprocken med hiss. Här finns chans för er som vill sätta er egen prägel på boendet. Trivsam och social planlösning som ger er generösa ytor att umgås med vänner och familj. Stilrent badrum utrustat med bland annat badkar samt toppmatad tvättmaskin för en bekvämare vardag. Separat WC i anslutning till hallen. I övrigt finns det goda avhängnings- förvaringsmöjligheter i lägenheten genom bland annat en klädkammare samt via flertalet garderober med bevarade original detaljer. Detta är verkligen ett hem att trivas och umgås i, ett perfekt hem för familjen eller paret.

Ljus och välkomnande hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Från entrén når ni köket. Här finns plats för matgrupp om ca 4-6 personer. I det generösa vardagsrummet slås ni av den fantastiska rymden, ljusflödet från det stora fönsterpartiet och vi ska inte tala om utsikten. Vardagsrummet är lättmöblerat och har plats för det mesta. Med endast ett kliv ut når ni bostadens underbara balkong som erbjuder soltimmar under hela dagen - en mysig och rogivande oas att komma ut till. Här kan ni avnjuta en kopp kaffe på morgonen till fåglarnas kvittrande eller njuta av den fina kvällssolen. Lägenheten erbjuder även två stycken mycket väl tilltagna sovrum. Fint ljusflöde, rymliga och rofyllda. Missa inte chansen att flytta in här, måste upplevas.

Här bor ni även i en populär och välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi och flertalet renoveringar bakom sig. Läget som sådant är verkligen optimalt och unikt. Absikovägen 6 är en av Vällingbys mest eftertraktade adresser med ett fåtal meter till Vällingby Centrum samt närhet till utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholms puls på endast 29 min. Vällingby Centrum erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat shopping, restauranger, biograf och mysiga caféer. I närheten finns även förskolar och skolor. För dig som är gillar natur finns det underbara promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten.

Välkomna hem till mysiga Abiskovägen 6!


Boarea
76 kvm
Avgift
3 953 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
9 av 13 (Hiss finns)
Såld
2020-01-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.