Härjedalsgatan 78 / Vällingby / Stockholm

Etagelägenhet med balkong högst upp i huset.

Slutpris
2 825 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
3 919 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Härjedalsgatan såldes av oss 2020-05-11. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Härjedalsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna etagelägenhet nära Vällingby Centrum. Här erbjuds 3 sovrum, vardagsrum, stort kök med matplats och två badrum. Lägenheten är en registrerad som trea men sedan 2018 ombyggd till en fyra.
Denna lägenhet har även en härligt stor balkong.
Detta stora nya kök från 2016 inbjuder till matlagning, här har man även plats med flera middagsgäster runt matbordet. Detta plan erbjuder gott om förvarning i den inre hallens garderober samt förrådet som praktiskt är byggt under trappan.
Fräscht badrum från 2020 med dusch, tvättställ och tvättmaskin. Separat badrum med WC och handfat.

Vidare en våning upp finns vardagsrummet med utgång till den generöst stora balkongen där ni kan sitta och avnjuta en kopp kaffe eller kommande trevliga middagar varma sommarkvällar.
Här finnes även de numera 3 sovrummen ligger rofyllt belägna på övre våningen. Här är det genomgående vacker stavparkett i original (som 2014 slipades och lackerades).


På ca 5 minuter når du Vällingby Centrum, som har mycket bra kommunikationer i form av Tunnelbanans gröna linje. I direkt anslutning till tunnelbanan finns stor bussterminal med flertalet olika busslinjer.
Shopping, restauranger och nöje finns det gott om i centrumet. Finns även flertalet gym och träningsanläggningar, så som Vällingby Sim- och idrottshall och sommartid även utomhusbassängen i Nälsta. Närhet till Grimsta naturreservat.
Hela Vällingby omges av grönområden och prunkande trädgårdar i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till spännande utflykter. I närheten finns fina bad utmed hela Hässelby området.
utomhusbassängen i Nälsta. Närhet till Grimsta naturreservat.

Ni har också förmånen att bo i en förening med god ekonomi och låga driftkostnader (bergvärme 2016).

Varmt välkommen på visning på Härjedalsgatan 78!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.