Jämtlandsgatan 154, 5 tr / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Trea med en separat uthyrningsdel - möjlig fyra!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 247 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
5 av 10 (Hiss finns)
Såld
2018-04-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2018-04-09. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett trivsamt läge alldeles invid Vällingby Centrum finner du denna väl tilltagna trerumslägenhet med en separat uthyrningsdel om 78 kvadratmeter och ett fantastiskt hörnläge. Ett unikt boende som ytterst sällan kommer ut på marknaden. Bostaden kan antingen disponeras som en fyra eller en trea med separat uthyrningsdel. Väl genomtänkt planlösning med ett generöst vardagsrum med utgång till den magnifika balkongen i söderläge med härlig utsikt. Stilrent kök och badrum med underliggande skön golvvärme. Denna ljusa och luftiga bostad imponerar med sin rymd samt fönster i flera väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden igenom. Den separata uthyrningsdelen är ca 18 kvadratmeter och inrymmer ett allrum, trinettkök, wc/dusch och balkong i västerläge. Fastigheten är belägen med endast ett fåtal meter till Vällingby Centrum med utmärkta kommunikationer via T-bana och buss samt stort utbud av livsmedelsbutiker, restauranger och shopping. Ett ypperligt tillfälle att förvärva ett kvalitetsboende i en förening med god ekonomi.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration