Jämtlandsgatan 107, Vån 5 (11053) / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Fantastisk 2:a med balkong på högt och fritt läge anno 2019!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 493 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 11 (Hiss finns)
Såld
2019-03-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2019-03-15. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu saluförs en fantastisk tvåa (2019) med strålande balkong i väst, på högt och fritt läge i nyproducerad fastighet. Välkommen hem!

Belägen med ett lugnt läge i populära Vällingby Parkstad med närhet till såväl natur, som city, återfinns detta ljuvliga hem i toppklass. Vacker och fri utsikt över trädtopparna och Vällingby. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vetter åt två väderstreck. Social planlösning som erbjuder generösa ytor att umgås. Från vardagsrummet når vi den ljuvliga balkongen i västläge. Smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring bakom inbyggda garderober och en fristående garderob. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade. Rymligt badrum med påkostade materialval, utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. I övrigt finns det bra förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett förråd att nyttja. Tillträde flexibelt. Ett fantastiskt boende för såväl singeln som paret. Måste upplevas på plats.

Solid förening med välskötta fastigheter och goda hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan som öppnar Maj 2019. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

Välkommen på visning!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, 073-231 91 03

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration