Jämtlandsgatan 99
Jämtlandsgatan 99
Tobias Söderberg, ansvarig mäklare i Stockholm Södermalm
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Tobias Söderberg

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

Jämtlandsgatan 99


Vällingby— Stockholm

Jämtlandsgatan 99


Kommande försäljning

Vällingby— Stockholm

Etta med fransk balkong i Vällingby Parkstad!

Välkommen till Jämtlandsgatan 99 – här har du chansen att förvärva en fantastisk etta mitt i hjärtat av Vällingby Parkstad. Läget är oöverträffat med tunnelbanan precis runt hörnet och Hemköp därintill entréplanet, vilket ger dig en bekväm vardag med alla bekvämligheter inom räckhåll.

Denna ljusa och välplanerade etta är det perfekta första boendet eller en idealisk övernattningslägenhet. Den sociala planlösningen skapar en öppen och inbjudande atmosfär, med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket är både smakfullt och funktionellt med gott om förvarings- och arbetsytor. Moderna bekvämligheter som diskmaskin, induktionshäll och mikro gör matlagningen till en njutning. Sällskapsdelen i öppen planlösning erbjuder gott om utrymme för både vardagsrum och matplats.

I anslutning till det ljusa och lättmöblerade allrummet finner du en väl tilltagen sovalkov med plats för en 120-säng. Hela lägenheten präglas av en ljus interiör och högklassiga materialval, vilket skapar en modern och stilren atmosfär. Badrummet är stort och modernt, utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk handdukstork. Du kommer även uppskatta den generösa förvaringsmöjligheten i form av en walk-in closet som nås från hallen.

Denna pärla av en bostad är verkligen värd att uppleva på plats. Med genomgående vackert parkettgolv och målade väggar i en ljus vit kulör skapas en fräsch och trivsam miljö.

Föreningen är stabil och väl underhållen med goda hyresintäkter. Det finns möjlighet att hyra en garageplats i husets underjordiska garage, som enkelt nås med hiss från gården. Dessutom har föreningen Hemköp på entréplanet, vilket gör vardagsinköpen enkla och smidiga. Vällingby Parkstad erbjuder en ny och dynamisk stadsdel med närhet till natur, vatten och tunnelbana. Här har du alla möjligheter att njuta av den omgivande naturen samtidigt som du har enkel tillgång till butiker, mataffärer, nöjen och service. Med närheten till både Vällingby Centrum och Bromma Blocks finns det aldrig brist på aktiviteter och shoppingmöjligheter.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till visning!


Boarea
36 kvm
Avgift
2 503 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 11 (Hiss finns)

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Kontakta Tobias eller Viktor för mer information kring Jämtlandsgatan 99 Anmäl intresse.

Viktor Göranzon

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.


Planlösning

Fakta

01
Beskrivning
Boarea

36 kvm

Rum

1 rum

Våning

6 av 11


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2017


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

67 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

70 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2020-11-12

Besiktningsman

Johan Hall


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

TV-paket Lagom (Telia). Separata avtal med Telia är personliga och debiteras direkt av Telia.


05
Bilplats/Övriga byggnader
Bilplats/Garage

Garage: Har separat kö.

Beskrivning, parkering

90 st garageplatser. 7 är för MC-platser, 30st är försedd med elbilsladdning.


Ekonomi

01
Avgift

2 503 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår kallvatten och el

Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften

I avgiften ingår värme och kallvatten. Till månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 222 kr för och Telia Triple-Play (basutbud tv, ip-telefoni, bredband) samt kostnader för hushållsel. Föreningen har tecknat el-avtal för samtliga medlemmar så enskild medlem behöver inte teckna ett eget elabonnemang. Individuell mätning av elförbrukning sker för varje lägenhet. Föreningen fakturerar i efterskott för el.

Kommentar, månadsavgift

Föreningen har tecknat el-avtal för samtliga medlemmar så enskild medlem behöver inte teckna ett eget elabonnemang. Individuell mätning av elförbrukning sker för varje lägenhet. Föreningen fakturerar i efterskott för el. Varmvatten debiteras individuellt och priset är 44:-/m3 (ink moms).

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Beskrivning reparationsfond

Inre reparationsfond inte kontrollerad

Överlåtelseavgift

1 313 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

525 kr

Andel i förening

0,22116

Andel av årsavg.

0,22116

Andelstal insats

0,22158

Kommentar, andelstal

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Avgiftsförändringar

Avgiftshöjning med 20% från Januari 2024.


Föreningen

01
Benämning

BRF Råckringen. I föreningen finns 268 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Brf Råckringen har byggts av Peab, byggstarten var december 2015, och fastigheten består av 5 stycken flerbostadshus, sammanbyggda i botten med 7 stycken trappuppgångar med totalt 268 st lägenheter samt två lokaler. Lokalerna avser Hemköp Råcksta samt en kontorslokal. Föreningen startades 2014.

Lägenhetsfördelning är enligt följande:
1 ROK: 72 st
2 ROK: 107 st
3 ROK: 59 st
4 ROK: 30 st

Föreningen äger marken.

I avgiften ingår:
Värme, kallvatten och Telia Triple-Play (basutbud tv, ip-telefoni, bredband). Hushållsel samt varmvatten debiteras separat.
Kollektiv bostadsrättstillägg med föreningens försäkring (Folksam) förekommer i denna förening.

Kommande renoveringar

Finns inga planerade renoveringar i föreningen. Kontroll genomförd 2023-11-06

Avgiftsförändringar

Avgiftshöjning med 20% från Januari 2024.

Övriga utrymmen i föreningen

- Hemköp i entréplan mot Jämtlandsgatan
- Barnvagns- och rullstolsförvaring
- Cykelrum (finns på Östersundsgatan 8 och på Jämtlandsgatan 97, Jämtlandsgatan 99 och Jämtlandsgatan 107)
- Innergård med plantering och lekplats
- Förrådsutrymmen
- Garage under husen

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Andel av BRF nettoskuldsättning

661 661 kr


Området

01

Vällingby Parkstad är ett härligt bostadskvarter med matbutik, caféer och gym.
Tunnelbanans gröna linje ligger i direkt anslutning till området. Arbetsplatser, närservice, butiker, parker, mötesplatser och torg har växt fram i snabbgående takt. Bostadsrätter, hyresrätter och stadsradhus växer så det knakar i området!

Mitt i området finns det även grundskola och förskola. Områdets restriktioner för bilar gör denna stadsdel attraktiv för de stora som de små.

Nyfiken på att lusläsa ännu mer? Besök då: www.vallingbyparkstad.se
Vällingby City är ett promenadavstånd bort, alternativt en station med gröna linjens tunnelbana. Vällingby City har 120 stycken butiker att erbjuda, allt från den modemedvetna i K-fem huset till två urval av omtycka matbutiker. Torghandel finns året runt, biograf, gym, simhall, bibliotek, restauranger och caféer. Blackeberg Centrum finns även nära.

Inte bara tillgängligheten till stadsliv, du som boende i Vällingby har även nära till Grimsta Naturreservat. Här kan du omfamna den natursköna skönheten och den rika naturen i Grimsta. Här finner du en underbar skog och natur som är en pärla i det här området. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn som sträcker sig hela vägen från Hässelby Strand till Nockebybron. Det finns även gott om elljusspår i olika längder med ett grymt utomhusgym i mitten. Denna vackra promenadväg är präglad av majestätiska badklippor och idylliska grillplatser, perfekta för att njuta av solnedgångarna och skapa minnen med familj och vänner. Längs med vattnet finns det flera fina badplatser, närmast ligger Kaananbadet. Här finns också flertalet båtklubbar.

Området präglas av naturlig skönhet och grönska, med flera parker och grönområden som berikar miljön. Ett av dessa anmärkningsvärda grönområden är de så kallade Vällingbys gröna kilar vilket är en följd av parker och gröna områden som slingrar sig genom Vällingby och sträcker sig ända fram till gränsen vid Råckstavägen. Dessa gröna kilar erbjuder en härlig känsla av natur mitt i staden.

Förutom dessa gröna kilar finns också andra välskötta parker och naturområden i närheten. Ett exempel är den vackra Kyrksjön, som lockar med sin fridfulla atmosfär och vatteninslag. Ett annat anmärkningsvärt område är det vidsträckta Järvafältet, ett storslaget naturreservat. Här öppnar sig en värld av möjligheter för utomhusaktiviteter såsom vandring och cykling, i en imponerande och naturnära miljö. Dessa naturresurser nära din bostad erbjuder en balans mellan stadsliv och natursköna äventyr. Det ger dig chansen att njuta av grönska, andakt och aktiviteter utomhus.

Kommunikationer

Tunnelbanans gröna linje (Råcksta), ett stenkast bort.


Dokument

Ekonomi
Avgift
2 503 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår kallvatten och el
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I avgiften ingår värme och kallvatten. Till månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 222 kr för och Telia Triple-Play (basutbud tv, ip-telefoni, bredband) samt kostnader för hushållsel. Föreningen har tecknat el-avtal för samtliga medlemmar så enskild medlem behöver inte teckna ett eget elabonnemang. Individuell mätning av elförbrukning sker för varje lägenhet. Föreningen fakturerar i efterskott för el.
Kommentar, månadsavgift
Föreningen har tecknat el-avtal för samtliga medlemmar så enskild medlem behöver inte teckna ett eget elabonnemang. Individuell mätning av elförbrukning sker för varje lägenhet. Föreningen fakturerar i efterskott för el. Varmvatten debiteras individuellt och priset är 44:-/m3 (ink moms).
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning reparationsfond
Inre reparationsfond inte kontrollerad
Överlåtelseavgift
1 313 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel i förening
0,22116
Andel av årsavg.
0,22116
Andelstal insats
0,22158
Kommentar, andelstal
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Avgiftshöjning med 20% från Januari 2024.

Området
Använd kartan
X

Platser

Forsbergs Larm AB

129 m


Mier AB

135 m


Daisy's Rondellgrillen

169 m


Oscar’s Krog

203 m


GREKISKA grill & bar

207 m


Gröna Diamanten förskola

109 m


Förskolan Solklart

199 m


Förskolan Ekorrbacken

238 m


Gabrielas Balett & Dansskola

242 m


Kannan Förskola

264 m


Lidl

324 m


Hemköp Vällingby Centrum

398 m


Hemköp

984 m


Stora Coop

1,17 km


Grimsta

113 m


Bergslagsvägen

168 m


Vällingbydepån

193 m


Grimstaskolan (Stockholm)

268 m


Spånga station

2,97 km


Spånga

3,01 km


Barkarby

4,92 km


Sundbyberg

5,73 km


Jakobsberg

7,35 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Vatten
    738 m
    3 min
    3 min
    12 min
  • Hav
    8,45 km
    19 min
    40 min
    -
  • Tågstation
    Spånga station
    2,97 km
    9 min
    14 min
    49 min
  • Hållplats
    Grimsta
    113 m
    1 min
    2 min
    7 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Tobias eller Viktor!

Viktor Göranzon

Assisterande mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.