Kirunagatan 42

Kirunagatan 42

Slutpris

2 700 000 kr


Vällingby— Stockholm

Kirunagatan 42


Slutpris
2 700 000 kr

Vällingby— Stockholm

Topprenoverad 3:a med balkong nära Vällingby Centrum

Välkommen till denna nyrenoverade 3:a om 70kvm. Denna ljusa luftiga lägenhet präglas av genomgående ekparkett och vita väggar. Här finns de fönster i två väderstreck, ljuset flödar in i lägenheten. Perfekt planerad med öppen planlösning mellan de luftiga vardagsrummet och köket. De nya köket har exklusiva val på utrustning och luckorna går i en stilren grå ton. Två stora fina rogivande sovrum. Denna lägenhet erbjuder även en härlig balkong, där många vår- och sommarkvällar kan avnjutas med gott sällskap. Renoverat helkaklat badrum.
Här bor du i Brf Kapprocken, en stor förening med god stabil ekonomi i Vällingby.
I denna lägenhet finner du påkostade detaljer. Denna lägenhet måste ses på plats!

Bara några minuter bort ligger Vällingby Centrum har mycket bra kommunikationer i form av T-banans gröna linje. I direkt anslutning till tunnelbanan finns stor bussterminal med flertalet olika busslinjer. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär ca 28 minuter till Stockholms Central. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på ca 13 minuter.

Vällingby C har generöst med butiker och restauranger samt biograf och kommunikationer med både buss och tunnelbana. Nära till Grimstaskogen, Maltesholmsbadet och Kaananbadet samt ett ridhus.


Boarea
70 kvm
Avgift
3 494 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-18

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Kirunagatan såldes av oss 2020-05-18. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Kirunagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.