Östersundsgatan 7,12tr / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

3:a om 76 kvm med slående utsikt!

Slutpris
2 680 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 329 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
12 av 15 (Hiss finns)
Såld
2018-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östersundsgatan såldes av oss 2018-10-02. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Östersundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På våning 12 finner ni denna härliga 3:a om 76 kvm med slående utsikt! Modernt och stilrent utförande med fönster i två väderstreck. Genomlöpande hög standard med ekparkettgolv och vita släta väggar. Rymligt vardagsrum med flera möbleringsalternativ, kök med bra förvaring, två sovrum samt stort och fräscht helkakalat duschrum med kombinerad tvätt-och torktumlare. Bra förvaring bakom flera garderober. Externt förråd belägen precis utanför lägenheten.

Bo i ett hus med takterrass, festlokal, övernattningslägenhet, bio, 24 timmar gym och café i huset. Tvättstuga på varje våningsplan förutom högst upp eller längst ner. Här bor du i ett mycket lugnt och trevligt område med närhet till goda kommunikationer i form av tunnelbanan och bussar, mataffär, natur, fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälaren. På gångavstånd har du även Vällingby Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat butiker, restauranger, biograf samt mysiga caféer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration