Råckstavägen 27, Vån 4

Råckstavägen 27, Vån 4

Slutpris

2 310 000 kr


Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Råckstavägen 27, Vån 4


Slutpris
2 310 000 kr

Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Ljus och genomgående 2:a med mysig balkong mot gård!

Välkommen till en ljus och genomgående tvåa med stor balkong mot föreningens lugna innergård - här kan du njuta av eftermiddags och kvällssolen. Lägenheten har en genomgående planlösning och stora fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning som erbjuder en trivsam social yta för större sällskap. Fint kök med bra förvaring- och arbetsyta. Väl tilltaget och lugnt placerat sovrum. Helkaklat badrum i stilrent utförande med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt skön underliggande golvvärme. I övrigt finns det utmärkta avhängnings och förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett källarförråd. Måste ses direkt på plats.

Brf Midnattssolen är en mycket populär och stabil förening med välskötta fastigheter. Inga större renoveringar är planerad och inte heller några avgiftshöjningar. Föreningen har ett garage i källarplan och parkeringsplatser utomhus. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Här bor du i ett mycket lugnt och trevligt område med närhet till goda kommunikationer i form av tunnelbanan och bussar, mataffär (Hemköp kommer att öppna under våren 2019 precis intill Råcksta station), natur, fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälaren. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skolor. På gångavstånd har du även Vällingby Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat butiker, restauranger, biograf samt mysiga caféer.

Välkommen hem!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, Mäklarhuset


Boarea
58 kvm
Avgift
3 473 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-12-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.