Vittangigatan 51, 1,5 tr

Vittangigatan 51, 1,5 tr

Slutpris

2 350 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Vittangigatan 51, 1,5 tr


Slutpris
2 350 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Brf Vällingbypennan säljer en trea om 69 kvm.

Här erbjuder Brf Vällingbypennan en hemtrevlig och charmig gavellägenhet med ett ljusinsläpp som är svårt att motstå. Fönster i tre vädersträck. Gott om originaldetaljer bevarade från 50-talet.

I den inbjudande hallen i denna lägenhet finns platsbyggda garderober, goda avhängningsmöjligheter, bra förvaring och säkerhetsdörr. Vidare har vi ett socialt, rymligt och trevligt vardagsrum som bjuder på fönster åt två håll, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Det trevliga och tidstypiska köket med plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och plats för garderob och ett övriga sovrum. Badrummet är stambytt och fint med vägghängd wc, duschvägg, handfat, badrumsskåp och förberett för tvättmaskin.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för ett mindre bord.

Populära Brf Vällingbypennan är en stabil och välskött förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig innergård, grillplats och cykelrum.

Här bor du vid ett av Vällingby Centrums bästa lägen, med Vällingby Centrum runt knuten. Grimsta naturreservat ligger en promenad bort och Mälaren finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Vällingby har att erbjuda.
Vi ses på visningen!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 422 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-01-22

Mäklarhuset Spånga

Denna lägenhet på Vittangigatan såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Vittangigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.