Flundrans väg 14

Flundrans väg 14

Slutpris

2 650 000 kr


Vätö - Norrveda— Vätö— Norrtälje

Flundrans väg 14


Slutpris
2 650 000 kr

Vätö - Norrveda— Vätö— Norrtälje

Vätö - fritidshus med högt läge och båtplats

Trevligt fritidshus för åretruntbruk med högt och insynsskyddat läge. Hus med 3 sovrum och öppen planlösning där kök, matrum och vardagsrum blir en helhet. Separat duschrum och toalett. Dubbla altaner ger valfrihet varav den större ligger insynsskyddat i söder med ett utekök som gör grillningen till en njutning. Stor tomt med berg i dagen och högt läge som sedan sluttar mot sydväst ner mot en plan gräsmatta som lämpar sig väl för spel och lek. Tomten gränsar mot allmänning i tre väderstreck vilket ger en frihetskänsla och ett med naturen.

Till fastigheten, ca 700 m, hör även en båtplats i Vätösundet och här finns även badplatsen.

Norrveda är ett välskött och populärt område på västra Vätö. Området geografiska läge gör det närmast optimalt vid Vätösundet. Det ger närhet till båtplatsen och kombinerat med den barnvänliga badstranden i väster där temperaturen i regel är något gynnsammare än ut mot havet. Vätö har även fler välordnade midsommarfirande som är uppskattat av släkt och vänner. Från Norrveda är det ca 4 km till Nysättra med pizzeria, byggmarknad, kiosk mm och till Harg ca 3 km med välsorterad livsmedelsaffär. På Vätö finns även självplock av jordgubbar samt bygdegård med loppis. Samfällighetens hemsida http://www.klockarangen.se


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
15 095 kr/år
Tomtarea
2 095 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-02-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Flundrans väg såldes av oss 2021-02-03. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Flundrans väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.