Blåmesvägen 13

Blåmesvägen 13

Slutpris

1 950 000 kr


Vätö— Norrtälje

Blåmesvägen 13


Slutpris
1 950 000 kr

Vätö— Norrtälje

Vacker bergstomt på återvändsgata med båtplats

Välkommen till Roslagen, rödarosa granitens ö – Vätö, nära badsjö och havet vid vackra Blå port.

Här välkomnas du till ett ljust, öppet och vinterbonat fritidshus om ca 66 kvadratmeter, med en stor insynsskyddad altan med sol från morgon till kväll. Fantastisk tomt som ligger längst in på en återvändsgata med synliga berg och skog bakom som sträcker sig flera kilometer.

Huset består av tre sovrum, kök och allrum med direkt utgång till den stora plattsatta uteplatsen med härlig utsikt över den vackra tomten. Vidare har huset året runt standard med stor murad öppen spis samt vedspis i köket. Fint badrum med dusch, golvvärme och Separett toalett, allt från 2016.

Den mysiga trädgårdstomten erbjuder gräsytor perfekt för lek och spel. Förråd på ca 12 kvm med plats för gräsklippare etc. Det finns gott om bär och svamp runt knuten och tomten omringas av tallar, björkar och aspar som ger perfekt skydd för insyn och ger lugn och ro.

Huset ligger i ett lugnt och uppvuxet område med endast ca 500 meter till fin badplats i insjö och närhet till havet. "Blåport" är en pärla med havsklippor dit man enkelt tar sig med cykel. Båtplats som tillhör fastigheten finns i Klockarängen vid Vätösundet, fantastisk badplats med sandstrand och hopptorn. Glassbilen brukar komma varannan vecka sommartid, perfekt när man ska avnjuta dom nyplockade bären.
Ca 3 km till välsorterad lanthandel i Harg som även är tips-, post-, apoteks- och Systembolagsombud. Mot Håknäs ca 6 km finns en allmän badplats och fortsätter man Håknäsvägen kommer man till Norrgärdet Restaurant & Catering med bl.a ugnsbakade pizzor. Från Håknäs brygga avgår även Waxholmsbolagets båt nr 27. I Nysätra på fastlandet, ca 1 mil bort, hittar du även en pizzeria, bygghandel, café och trädgårdsmaskinsuthyrare/verkstad. Till SL-busshållplats nr 638 är det ca 900 meter. Vägarna plogas vintertid.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
66 kvm
Driftkostnad
27 961 kr/år
Tomtarea
2 023 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Blåmesvägen såldes av oss 2023-05-30. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Blåmesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.