Dahliastigen 2

Dahliastigen 2

Slutpris

2 350 000 kr


Dyvik— Vätö— Norrtälje

Dahliastigen 2


Slutpris
2 350 000 kr

Dyvik— Vätö— Norrtälje

Vätö - Dyvik - mycket fräscht fritidshus för åretruntboende

Välkommen till ert egna lilla paradis som passar både dig som söker permanent- och fritidsboende. Huset har på ett mycket smakfullt sätt renoverats till det fina skick det nu är i så det är bara att flytta in och börja njuta.

Här finns alla små detaljer man vill ha för att njuta fullt ut på en fridfull plats i Roslagen. Kök och vardagsrum som bjuder in till sociala stunder. Allt är genomtänkt och noga utvalt med färger och tapeter, kök i mörka snickerier, gråspräckliga bänkskivor med härliga avlastningsytor, svarta vitvaror och genomgående ljusa golv i högtryckslaminat, allt det tillsammans skänker huset den karaktär det förtjänar. Stort altandäck i söder med sol hela dagen. Vill man sedan förlänga säsongen utnyttjar man det inglasade uterummet i väster.

En underbar tomt som ligger något högt med mycket sol. Tomten består till stor del av gräsmattor som naturligt kombinerats med berg i dagen till en rofylld helhet.

På fastigheten finns även ett isolerat gästhus om 10 kvm samt förråd och växthus.

Bra läge i området 900 m till bad med grönyta, sandstrand, flytbrygga och lekplats. Båtplats ingår i fastigheten. Härliga strövområden. Buss till Norrtälje ca 1 km.


Boarea
74 kvm
Driftkostnad
34 689 kr/år
Tomtarea
2 258 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Dahliastigen såldes av oss 2020-05-22. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Dahliastigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.