Gäddans väg 15 / Norrveda / Vätö / Norrtälje

Norrveda - Charmigt äldre hus

Slutpris
1 270 000 kr
Boarea
90 kvm
Driftkostnad
14 347 kr/år
Tomtarea
855 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2015-02-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Gäddans Väg såldes av oss 2015-02-01. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Gäddans Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrveda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I härlig lugn miljö ligger denna åretruntbostad som passar både som fritidshus eller permanentboende. Hus i två plan med tre sovrum. Huset har renoverats under senaste tre åren med bibehållen charm. Uppvuxen trädgårdstomt med bärbuskar och fruktträd som kombineras med stenbelagda gångar på ett vackert sätt. På fastigheten finns även ett förråd vedbod och jordkällare.

Till buss nr 638 ca 400 m, 2,5 km till välsorterad lanthandel i Harg och i anslutning till affären finns även en thairestaurang. Tipsombud, postombud, apoteks- och systembolagsombud samt restaurang och bygghandel finns i Nysättra på fastlandet 10 min bilfärd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.