Odonstigen 3

Odonstigen 3

Slutpris

1 850 000 kr


Vätö, Dyvik— Vätö— Norrtälje

Odonstigen 3


Slutpris
1 850 000 kr

Vätö, Dyvik— Vätö— Norrtälje

Smakfullt vinterbonat på Vätö, 67kvm, 3 sovrum, braskamin, närhet till barnvänlig sandstrand.

Varmt välkommen till detta mysiga och väl omhändertagna och vinterbonade fritidshus i Dyvik på Vätö. Här kan man verkligen trivas både inomhus och på den stora, öppna och användbara tomten. Närhet till barnvänlig sandstrand med bryggor, lekplats och boulebana samt möjlighet till båtplats via samfällighet. Omgivningarna lämpar sig utmärkt för motion och promenader på lugna vägar, stigar och i svamp- och bärskogen.

Hela fastigheten ger ett mycket välvårdat intryck. Den ljust inredda huvudbyggnaden inrymmer 3 sovrum, kök med matplats, kaklat duschutrymme med ny förbränningstoalett samt en storstuga för det stora sällskapet att trivas i. Braskamin med fläkt centrerad i rummet ger bra värmespridning. Genomgående trälaminat/trägolv och ljusa fina innertak gör att man får ett mycket hemtrevligt och inbjudande intryck.

Flera utgångar till husets rymliga altan i utmärkt solläge, delvis under tak med matplats och infravärme. Gäststuga med pentry, förrådsbod och vedbod har samma charmiga färgsättning som huvudbyggnaden och är även de i mycket gott skick.

På den stora tomten finns stora grönytor, perfekt för utomhusaktiviteter. Här grönskar det av planteringar, röda och svarta vinbär, fläder, päron- och äppelträd. Utomhusgrill i trädgården samt utebelysning med rörelsevakt och eluttag vid parkering. Tomten har en tomtgräns mot allmänning och är insynsskyddad.

Detta sommarnöje kan användas året runt och är ett ställe att förälska sig i!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
67 kvm
Driftkostnad
15 594 kr/år
Tomtarea
1 914 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-09-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.